Byte. BLOG. Timpuri Noi

Timpuri Noi a cântat recent la un club din Bucureşti. Am dat peste blogul lor şi mi-a plăcut primul text. Vizitaţi Blogul Timpuri Noi.

Te mai tii minte… cum aratai acum 15 ani, cu blugii rupti, in bocanci de armata in iunie, cu pletele in vant, fumai viceroy la bucata si tarai dupa tine rucsacul de blugi pe care ai scris cu pixul Metallica. Ajungeai acasa  scoteai pixul atlas si derulai caseta cu Timpuri Noi pana la Stere. Te-am vazut aseara in MTR la concert Timpuri Noi; aveai  burta, inceput de chelie,  camasa Ralph Lauren, pantofi de piele , iti verificai mailu pe Iphone dar  privirea te dadea de gol, vedeam in ea rockistul de 14 ani gata sa explodeze. De la primul  acord aveai  din nou 14 ani si totul era la  fel de simplu ca atunci cand  Iliescu si Artan te  faceau sa sari in Preoteasa pana  cand uitai de tine. Stii toate versurile pe derost, ranjesti si you let go!.

Comments
One Response to “Byte. BLOG. Timpuri Noi”
  1. Psihedelicul spune:

    Asta e esenţa… 🙂 Eu am un prieten, la noi, în Craiova, al cărui tată e tot roacher. Şi, într-o seară, avea prietenu-ăst-al meu o cântare într-un bar (a cântat şi texte de-ale mele – nu e asta important). Ideea e că, la un moment dat, cum stăteam aproape de tac-su, l-am văzut cu lacrimi în ochi. Zâmbea către fiu-său şi plângea de fericire. Degeaba zicea Ion (roacheru’ cel tânăr) de ta-su, c-o fi, c-o păţi… că e rău cu el, că-l ţine din scurt, că e zgârcit… Când are nevoie de chitare sau de orgi, ta-su imediat sare cu banu’. Dar atunci, atunci, s-a văzut adevărata dragoste părintească. Ion nu ştiu dacă a observat, fiindcă el cânta, dar, câteva zile mai târziu, i-am spus: „Ioane, degeaba mârâi tu de tac-tu – uite: aşa, aşa, aşa…” Nu l-am mai auzit, dup-aia, să se plângă de al bătrân. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: