Click. INDUSTRIE. 1999. Programele Atomice

atomic-logo4Atomic TV acum 10 ani (2)

Începând din 3 februarie (1999), mulţi am fost surprinşi de noul post de televiziune Made In Romania! Difuzat prin societăţile de cablu din toată ţara, noul canal de muzica oferea un program dinamic şi modern produs la standarduri internaţionale de către români în limba română…

1998 a fost anul celor mai multe recorduri de vânzări pentru formaţiile româneşti.

La Conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării în eter a postului TV, au participat:

 • David Williams – Executive Director
 • David Coolidge – Business Manager
 • Mircea Criveanu – Marketing Manager
 • Laura Vasile – Press Relations

1998 a fost anul celor mai multe recorduri de vânzări pentru formaţiile româneşti. Se poate vedea foarte limpede că tineretul din România vrea să asculte muzica de limbă română. Atomic TV este un post de televiziune dinamic, viu colorat, neconvenţional şi independent, creat şi produs de români pentru români. Producătorii şi-au propus să creeze emisiuni pentru o generaţie care nu a cunoscut cartela de pâine, dar care în schimb ascultă Timpuri Noi şi The Prodigy. În acelaşi timp, Atomic TV face tot ce este în putinţă să combată pirateria şi să susţină industria muzicii locale.

The Final Countdown

Numerătoarea inversă. Primul clip: VANK. Independent

Programele Atomic TV

 • Ritm rapid, „look” modern
 • Prezentatori tineri şi energici
 • Grila de programe vrea să reducă tendinţa de navigare pe alte canale
 • Pauzele publicitare vor fi scurte
 • Programele vor fi speciale pentru tineri
 • Programele vor fi cu participarea publică

Emisiunile din 1999.

Turnul Londrei

Dinu prezintă clasamentul cel mai dinamic din lume: topul britanic. Lui Dinu îi place să mănânce peşte cu usturoi şi cu cartofi prăjiţi. Îi place să doarmă, să fumeze, să bea o bere bună, să cânte. Nu-i place prostia, răutatea, oamenii urâţi, ştiinţele exacte, excesul de zel, gesturile de complezanţă – şi urăşte ipocrizia.

1999. VJ Andreea

1999. VJ Andreea

Febra

Andreea se naşte la Lugoj şi copilăreşte la Reşiţa. Este o persoană domestică, are multe tabieturi şi o groază de pofte şi toane. Ai chef să dansezi? Hai cu Andreea la discotecă! Ritmurile cele mai încinse ne sunt servite în seara aceasta.

Klub Bizzar

Mircea ne introduce în lumea „underground” (deşi va evita să folosească acest termen). Vom afla despre „kluburi” secrete şi videoclipuri „bizare”. Urmează o oră de muzică ambient, house, breakbeat şi drum’n’bass..

Adrenalize

Nu ştiţi ce sunt sporturile extreme? Atunci este musai să urmăreşti Adrenalize! Doar aici poţi înţelege arta schiului pe gheţari, surfing-ul, skateboard-ul şi bungee jumping-ul! Emisiunea este realizată în străinătate. Comentariile sunt traduse în direct. N-aveţi grijă, Atomic TV ne deschide ochii către lume!

Hai Hui

Tudor călătoreşte cu rucsacul în spate şi microfonul în mână pentru a realiza cele mai trăznite reportaje din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Spectatorii pot sări cu paraşuta sau se pot  căţăra pe înălţimi alături de Tudor. „Sporturi extreme” şi „Buna dispoziţie” sunt poreclele prezentatorului de la Atomic TV.

Album Show

Album Show aduce în prim plan muzica ultimilor 30 de ani. Ne vom reîntâlni cu febra din epoca muzicii disco, dar şi cu succese recente semnate Eric Clapton, Spin Doctors sau Rod Stewart. Emisiunea este produsă în Anglia – cu subtitluri în limba română.

Rockada

VJ Oana prezintă cea mai dură emisiune de la Atomic TV. La Rockada se ascultă muzica celor de la Metallica, IRIS şi Rage Against The Machine.

Cinematomic

VJ Ina ne pune-n temă cu toate noutăţile cinematografice. Putem afla ultimele ştiri şi bârfe despre vedetele din Hollywood… şi putem urmări interviuri în direct cu starurile de la sfârşit de secol.

Selector

Un colaj de videoclipuri româneşti şi străine mai vechi şi mai noi.

Studio de vis

Studio de vis

Atomix

Michelle, Tudor, Ina, Mircea, Oana, Dinu şi Andreea prezintă pe rând Atomix. Fiecare dintre cei 7 prezentatori apare într-o altă zi a săptămânii. Prezentatorii au şansa “să-şi pună amprenta pe ecran” şi să se dea în spectacol cu muzica lor preferată!

…..

Interactiv

Telespectatorii aleg videoclipurile pe care vor să le urmăreacă la Atomic TV.

Romanian Top 100

Andreea prezintă numerătoarea inversă a primelor 100 de hituri din clasamentul săptămânal alcătuit din listele mai multor posturi de radio din diverse colţuri ale ţării.

File de poveste

Atomic TV prezintă aspecte de culise din filmările realizate în studiorile proprii. Doar aici poţi vedea modul în care s-au creat videoclipurile pentru 3 Sud Est, K1, Zob, Vank, BUG Mafia… Cunoaşteţi-vă idolii mai bine urmărind File de poveste.

Atomic Café

Vedetele vin la o cafea şi o poveste… aflaţi cele mai discrete întâmplări actuale din lumea muzicii la Atomic Café.

1999. VJ Michelle

1999. VJ Michelle. Asculta hip-hop

Aria 52

Cea mai exotică fiinţă de la Atomic TV, Michelle, încinge atmosfera cu muzică soul, rhythm & blues şi hip-hop.

Vibraţii

Mircea ne pune pe felie cu tot ce înseamnă muzica dance, ne exemplifică ritmurile cele mai ciudate şi ne introduce în lumea muzicii house şi techno.

Metropolis

Dinu ne poartă într-o călătorie de ritmuri electronice care se transformă pe nesimţite în muzică alternativă: brit-pop, punk şi industrială.

Insomnia

În fiecare noapte de la ora 23 la ora 6 putem urmări un potpuriu de hituri internaţionale şi autohtone – lente sau de dans – mai noi sau mai vechi

Reactor

Ştirile Atomic TV se numesc Reactor şi sunt prezentate de Ina. Putem urmări cele mai noi veşti din lume (legate exclusiv de muzică) de trei ori pe zi, în calupuri de câte trei minute.

K Lumea

inaugurare-atomica2“K Lumea” va fi de azi înainte nu numai sloganul campaniei publicitare Atomic ci şi numele programului care va deveni reperul fiecărei după amieze de sâmbătă la Atomic TV. De-a lungul a 2 ore vei urmări cele mai tari clipuri ale săptămânii, interviuri cu formaţiile sau artiştii tăi preferaţi, noutăţi din lumea modei, un ghid al programelor Atomic din săptămâna următoare, bârfe sau noutăţi spectaculoase din scena muzicală românească sau internaţională.  Michelle si Dinu vor fi gazdele acestui program şi vor primi dedicaţiile telespectatorilor sosite prin poştă, telefon sau e-mail. În plus, un loc special îl vor avea topurile trimise de către telespectatori pe teme neconvenţionale de genul „ce clip nu i l-ai arăta mamei” sau „ce clip i-ar plăcea prietenei tale”. În fiecare emisiune vom mai vedea „10 minute din viaţa lui …” , ocazie cu care ne vom apropia de viaţa privată a unor artişti cunoscuţi sau a unor trupe consacrate. Fii pe fază şi poţi câştiga mai multe surprize si premii în fiecare sâmbătă, între orele 14 şi 16, la cea mai K LUMEA retrospectivă a săptămânii!

South Park

Serialul de animaţie South Park a fost revelaţia serialelor animate din 1998. Produs de Comedy Central, o firmă specializată în producţia de seriale de televiziune, South Park are drept eroi patru puşti ale căror pozne zilnice se desfăşoară în localitatea fictivă South Park (din statul american Colorado). Protagoniştii sunt: Cartman, modelul copilului răsfăţat, Stan,. cel care susţine echilibrul grupului, Kyle, şi nu în ultimul rând Kenny, un omuleţ care din cauza glugii nu se poate face înţeles de nimeni, cu excepţia celorlalţi eroi ai serialului. Combinaţia dintre Seinfeld şi Beavis & Butthead şi-a făcut între timp fani pe tot mapamondul. Atomic TV ne-a introdus deja în South Park prin videoclipul Chocolate, Salty Balls, în care Chef (bucătarul de la cantină) ne învaţă cum se prăjesc “chifteluţele”.

Subcultura

Subcultura, o emisiune despre redescoperirea fenomenului pop-rock românesc în pragul noului mileniu, dedicată celor care n-au reuşit incă să se afirme sau celor care aduc ceva nou in muzică si se străduie să pătrundă in elită… un program despre marea de anonimi de unde vor răsări cândva vedetele zilei de mâiine. Produs de Flying Wood Productions, la Timişoara (după o idée de Florin Iepan şi Călin Meda), este difuzat în exclusivitate la Atomic TV. În prima parte veţi putea urmări traseul parcurs de Neurotica şi concertul susţinut de formaţie la Arad (în decembrie 1998). Imagini din culisele turneului, declaraţiile membrilor Neurotica despre muzică si viaţă în general, precum şi imaginile din concert vă vor capta atenţia. Dupa pasajul alternativ, ne vom îndrepta atenţia spre Thei Veils (tradus in română ar însemna “valurile tale”), o trupă cu un singur component, Daniel D., 24 de ani, din Timisoara, care abordeaza genul gothic-ambient. Şi ca să nu ne depărtăm de sferele înalte, în încheiere vom asculta muzica ciudată a lui Cristian Stanciu, care ne va da o lecţie de percuţie. Urmează (cel puţin) încă douăsprezece întâlniri cu SUBCULTURA, duminica la ora 21.30.

1999. Echipa Atomică

1999. Echipa Atomică

Poimâine… Conducerea Atomică

Comments
10 Responses to “Click. INDUSTRIE. 1999. Programele Atomice”
 1. enosiretschi spune:

  CuPomulMeuAtomicTValmikieu.Atataici.Vavinozeneurileingeriloralienssifructeleceruluisiciclurilortoatenirvanaasuprarauluiintreg.voicopiiimei

 2. ionut spune:

  in primul rand , asi vrea sa va salut pe toti cei de la atomic tv . un post adevarat , ati difuzat prin 1998 – 1999 , un videoclip , si nu mai tin minte exact si imi place mult piesa si nu o pot gasi daca ma puteti ajuta , era vorba in clip de doi baieti si cu o gagica care dansa break dance si se spreau faceau grafica in clip , o melodie stil dance R&B pop parca sar fi nu mit E-R..E.AK asa ce va tin minte , va rog din suflet daca puteti sam lasati in imel sau in coment cum se numeste va pup din suflet .

 3. tot , eu spune:

  inca ce va mai vreau sa adaug , ca refrenul , melodiei din clipu care vil cer , ieste fix refrenul din piesa asta, daca o scrieti pe , youtube so auziti sa va puteti da seama , Mola Adebisi & Sqeezer – Get It Right . dar , in clipul pe care vil cer sunt doi baieti care canta unu dupa altu , si o tipa face acrobati stil break draguta tipa si , inca ce va baieti sunt
  in camasi tipi in clip si arata to felul de grafici si asa mai de parte va rog mult va pup.

 4. vali spune:

  Salut, aveati un videoclip cu un negru care era impuscat cu un fel de unde sonore, sunt ani de cand caut videoclipul, dar nu ii stiu numele, ma puteti ajuta?

 5. Komodo spune:

  Ati difuzat Charlie Chaplin o perioada prin ’99-’00. Fiind filmul mut, pe fundal era muzica (gen Big Beat). Unde pot gasi acel film (cred ca acel film se difuza in cadrul emisiunii Klub Bizzar). Multumesc anticipat.

Trackbacks
Check out what others are saying...


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: