Zoom. INTERVIU. Adela. VIVE LA NOIZ

Adela de la Vive la Noiz.

Vive la Noiz LOGOAu cântat în deschidere pentru Amber Smith vineri seara, 8 mai, la Roland Garros Cluj. Joi, 21 mai este lansarea primului lor EP,Dark clouds and Silver Linings la Remember Pub, cu invitaţi: Jokerman si Jimmipopa.

acum 2000 de ani Romanii au construit o baie termala aiciCZB: Aţi lansat în seara aceasta website-ul (www.vivelanoiz.com)

Adela (Vive la Noiz, A): Toate formaţiile au pagină pe MySpace. Noi ne-am dorit să fim altfel, să oferim altceva. Noi ne-am dorit mai mult să avem un Blog prin care să putem comunica direct cu fanii. Vrem să răspundem la întrebări, vrem să fie mai personală decât MySpace-ul, să afle fanii mai multe despre noi. Asta este important petru noi prin acest site. Vrem deasemenea să le oferim muzica gratis pentru descărcare prin site. Ne aflăm într-o etapă în care nu vrem să câştigăm bani din muzică. Este un pas care trebuie făcut

CZB: Sunteţi un proiect integral de fete?

A: Am fost la început 3 fete şi un băiat şi cred că atunci lumea ne-a perceput ca fiind un proiect de fete. Acesta a fost chiar primul concert unde am fost două fete şi doi băieţi.

CZB: Care este părerea ta despre ce s-a întâmplat în Basarabia?

A: M-am identificat cu ei pentru că se ştie că până acum 20 de ani şi la noi a fost aceeaşi situaţie. Încerc să mă pun în locul lor şi să-mi închipui cum ar fi să ni se impună nişte graniţe, nişte bariere fizice şi psihice, pentru că nu poţi să faci nimic dacă este vorba de comunişti; nu mai poţi ieşi din ţară, eşti îngrădit. Empatizez cu cei de peste Prut.

CZB: Aveţi prezenţa confirmată la festivaluri în vară?

A: Urmează să avem un turneu de cluburi în Franţa, Norvegia şi Slovacia. Am vorbit despre un schimb de experienţă cu o formaţie de afară şi sperăm să se confirme datele turneului.

Lansarea primului EP va avea loc în 21 mai la Remember Pub/Cluj, cu invitaţi: Jokerman si Jimmipopa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: