Zoom. INTERNAŢIONAL. COPII VEDETE. Britney Spears

Britney Mickey

Britney Spears

12 ianuarie, 1999. Single-ul (şi ulterior albumul) Baby One More Time iese pe piaţă şi intră în clasamente direct pe locul 1. Emisiunea de copii The Mickey Mouse Club este pista de lansare pentru Britney (care avea doar 8 ani).

Britney este pe jos în dreaptaNăscută în 2 decembrie 1981 la Kentwood, Louisiana, Britney Jeau Spears se satură repede de “viaţa la ţară”. Tatăl ei este patron la o firmă de construcţii, iar maică-sa este învăţătoare la un liceu. Are un frate mai mare, Bryan (n. 1978) şi o soră mai mică, Lynne (n. 1991). Părinţii observă că fiica lor este pasionată de lumea divertismentului de la 4 ani, iar de la vârsta de 8 ani, familia încearcă să o lanseze în lumea cinematografiei, fetiţa fiind angajată în diverse reclame.

Britney_newLa 12 ani, Britney ajunge să prezinte ultimele două sezoane ale emisiunii Mickey Mouse Club [pe Disney Channel SUA, alături de Justin Timberlake şi Joshua „JC” Chasez (care aveau să devină 2/5 din trupa ‘N Sync)]. Britney are un respect deosebit pentru Madonna, care a reuşit să-şi reinventeze imaginea publică cu fiecare album înregistrat de ea (şi-şi doreşte s-o imite).

La 15 ani, înregistrează o casetă ‘demo’ cu câteva piese şi o trimite la mai multe case de discuri.

La mai puţin de doi ani, se trezeşte cu un album de succes şi o piesă pe primele locuri din clasamentele internaţionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: