Click. RECENZIE. Vineri 13. Îngeri sau demoni

Vineri 13. Îngeri sau demoni

!

2000, A&A Records

trebuia să se numească duminică 15, că nu au "deranjat" pe nimeni cu muzica lorPoluarea fonică continuă; de data asta însă, briza bate din Moldova! Dahey, Jonny, Manu-L şi Mirela Carp combină genuri atât de diferite în piesele lor încât muzica devine obositoare, enervantă, şi rămâi cu impresia că sunt lipsiţi de ureche muzicală. Ei nu sunt nici boyband pop (Spune-mi), nici hip hoperi (Mâna la cer), nici rockeri (Ăştia suntem noi, Eclipsa). Se folosesc măsuri ale unor teme clasice pe câteva piese, şi ne-am obişnuit ca aceste detalii tehnice să nu fie detaliate în interiorul coperţii… Cea mai insuportabilă melodie (şi totodată, cea mai lungă compoziţie) este Spune-mi. Textele sunt banale şi se fac referinţe constante la viaţa de zi cu zi şi problemele de cartier. Este de mirare că materialul nu este mai bine gândit având în vedere că acesta nu este primul album semnat de ieşeni. Clujenii de la IQ High faceau ceva asemănător la vremea respectivă, dar cu stil …şi voce, şi totuşi nu au fost luaţi în seamă de bucureşteni!

Comments
6 Responses to “Click. RECENZIE. Vineri 13. Îngeri sau demoni”
 1. Gârby spune:

  voi scrieti vreodata recenzi despre albume/trupe care va plac? nu citesc de multa vreme si prin arhiva no sa ma plimb, dar ultimele recenzi sunt negative.

  nu ca nu e misto dar as vrea sa stiu si ce sa ascult, nu doar ce sa nu ascult.

  • ah, cred ca ieri am prezentat un album bun … kula shaker … în principiu, ce este notat de la 3 semne în sus, merită ascultat din curiozitate. în special dacă se încadrează în gusturile personale a cititorului, din punct de vedere al genului. dacă aştepţi albume de 5 semne, … mai aşteaptă.

 2. kharmakoma spune:

  sincer nu stiu cum reusiti sa aveti tupeul(nesimtirea) de a face o recenzie fara sa fiti obiectivi sau macar sa intelegeti despre ce vorbiti macar . am ascultat si eu acel album si sincer esti pe langa sau (tipic romanesc) rau intentionat . 1. albumul nu stiu daca ai observat are doua parti una ‘dulce’ si una mai rea cred ca de aici si numele albumului …cred ca treaba asta a fost prea profunda pt tine domnul recenzor . 2 . albumul e facut in 2000 si daca pun la un loc cu ce a iesit la vremea aia ..albumul asta sta in picioare chiar foarte bine . 3 . e adevarat Spune-mi e o piesa slaba …nu inteleg de ce au facut-o 4 . Nu ai reusit sa remarci piesa Ingeri sau demoni care are refrenul in 5/4 stii ce inseamna asta in termrni muzicali domnul recenzor ??? nu cred 6.nu-mi vine sa cred ca nu ai zis nimic de si Ingerii Plang acel hiphop cu blues si multe altele in el care mie mi se pare ca e departe cea mai tare piesa de pe album . in concluzie un album ok mult mai muzical decat ce se facea in Rap in anii 2000. cam asa se face o recenzie nu sa te ei de copeta si alte prostii ..ca nu-i trupa de grafica :)) si apropo a iesit in 2000. tu in 2000 ce faceai ??/ stiai sa te incalti . ps. citeste cine a facut textele cine a mixat si masterizat asta in 2000 niste tipi simpli care incercau sa faca ceva ….seara buna domnul recenzor

  • 1. ai uitat sa scrii punctul 5.
   2. este o parere. o recenzie oarecare, cred ca depasisem 1.000 de recenzii scrise in anul 2000. Eram critic muzical de 5 ani la vremea respectiva. Mai am caseta originala.
   3. respect opinia ta.
   4. scrii prea personal si cunosti prea multe amanunte sa nu cred ca ai fost implicat in acest proiect.

 3. kharmakoma spune:

  nu am fost implicat in acest proiect ..am fost implicat in proiecte de genul asta ….mie chiar mi-au placut vineri13 asta era ideea …si cum mai ‘halesc’ si ceva muzica mi-am dat cu parerea …dar continui sa cred ca ai facut aceasta recenzie in felul in asta pt ca e mai usor sa demolezi si ca sa-l parafrazez pe Cedryk ‘nu te las sa demolezi pina nu construiesti ceva”.
  spor si toate cele bune.

Trackbacks
Check out what others are saying...


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: