Click. RECENZIE. Altar. Under Control

Altar. Under Control

!!!!

Independent. Single 2 piese + 2 clipuri live

Japaneese Dreams

Altar se desparte de major în 2009 şi merge mai departe, Back to the Roots.

Spre deosebire de Luna amară, care părăseşte aceeaşi casă de discuri în aceeaşi perioadă, Altar nu se dezminte, şi ne dovedeşte că vrea să revină în forţă, cu mesaj, imagine şi multă paprika la cojonas.

Mesaj

Acest Single (multimedia) conţine două piese şi două videoclipuri. Piesele sunt Under Control şi Make Yourself Heard. Clipurile sunt Protest (cântat live la Roşia Montană) şi Singur Împotriva Tuturor (live la Vama Veche), ambele din 2006. Eu cred că din cele patru titluri reiese clar ce se vrea de acum încolo şi este de remarcat că încă se mai promovează şi piese în limba română.

Imagine

Am încercat să pun CD-ul (multimedia) dar mi-a blocat calculatorul. Nu am nu ştiu care generaţie ultra-performantă de PC, dar nu mai încerc să pun CD-ul acasă.

Coperta ne păcăleşte şi iniţial credem că este vorba de o ediţie limitată, imprimată special pentru Japonia, dar de fapt jocul cu caracterele verticale probabil vrea sa fie o aluzie la Matrix-ul următorului album de studio.

Cojonas

Ardelenii se întorc la rădăcini şi sunt supăraţi rău. Îndesat cu ritmuri actuale, sound-ul ne duce cu gândul la stilul iniţial al trupei. Cacofonia notelor este exemplară pentru formaţia care vrea să ne amintească şi reamintească mereu că este Tatăl Metalului din România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: