Byte. ŞTIRE. TRUDA are nou basist

Numai ghinioane

Piciu

Piciu (chitară, chitară bass) este cunoscut şi ca Gaborul din clipurile Truda, devenite deja scurtmetraje de cult. De cântat nu mai putea cânta oricum, deoarece zilele trecute a făcut o paralizie de nerv cubital la mâna stângă. La ora actuală se fac diverse analize şi radiografii să se găsească cauza problemei şi soluţia de vindecare. Practic, nu mai simte nimic cu inelarul şi degetul mic.

A avut un accident (stupid) cu motocicleta cu peste o lună în urmă, ceea ce a generat o grămadă de datorii şi probleme.

Afacerea proprie nu mai merge de două luni încoace. Este criză şi nu mai are clienţi.

Totul s-a precipitat pe acest fond de probleme şi una din soluţii este să meargă o vreme să lucreze în străinătate..

comunicarea este foarte importantă între prieteni

TRUDA (Fotzey) chitarăFotzey (chitară) a prins o filieră de zvonuri de la Turda despre plecarea lui Piciu la muncă în străinătate (ţara noastră este prea mică fraţilor … totul se află). El nu este deloc încântat de decizia lui Piciu, nici de alte bârfe ce le-a auzit despre el de la Turda. Comunicarea este foarte importantă, în special când este vorba de prietenii de lungă durată şi un proiect (copil) comun, care are succes pe plan naţional şi a început să dea roade.

……

miercuri 22 iulie, s-a făcut prima repetiţie cu Adi Suciu

TRUDA (Levi) bateristRico Cave (tobe) se vede mai des cu Piciu, fiind din Turda, şi ştie că urma să-i spună lui Fotzey de planurile lui de viitor, doar că Fotzey a aflat mai întâi bârfa din sat, joia trecută. Reacţia lui a fost să scrie editorialul de marţi despre Trădare.

Lumea o să se obişnuiască cu noul basist. Miercuri 22 iulie, s-a făcut prima repetiţie cu Adi (Suciu, vezi mai jos), şi toată trupa este mulţumită de el.

Are chitară cu 7 corzi, e venit de la Bistriţa, stă în Cluj şi este patronul Jam Box pe Mecanicilor 11, unde Truda a închiriat o sală pentru repetiţii.

Benassisoluţia temporară

Beni (fostul basist). A plecat la începutul anului, datorită unor diferenţe de opinie. Iniţial, Fotzey avea de gând să apeleze la Beni până se găsea un nou basist.

CanibaluNoul membru

Adi Suciu (chitară, chitară bass), zis şi Canibalu’, originar din Bistriţa, va cânta în paralel cu SkullP, la chitară. Urmează un interviu exclusiv cu Canibalu zilele ce urmează, numai la ClickZoomBytes.

http://www.myspace.com/skullpclujLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: