Zoom. ZDOB&ZDUB. DJ Optick

House, Techno DJ

DJ Optick

MySpace: www.myspace.com/djoptick

ascultă Voltaj ... şi-i place!În 1994, DJ Optick a descoperit că îşi poate distra colegii cu muzica pe care o ascultă el. La doi ani după aceea şi la vârsta de numai 16 ani, s-a dus la postul local Radio 21 din Miercurea Ciuc să prezinte o emisiune săptămânală de muzică electronică. După ce a făcut armata şi se mută cu facultatea la Bucureşti, obţine un loc de muncă în radio, la postul mamă (Radio 21). Aici descoperă muzica house şi inventează emisiunea Obsession.

Odată cu deschiderea graniţelor, are ocazia să primească invitaţi în emisiune precum Paco Osuna, Lee Buridge, Corvin Dalek, Tommy Serano şi Azzido Da Bass.

De aici se leagă prietenii şi relaţii ce-l ajută să meargă mai departe, ca DJ, şi să ajungă în cluburile mai importante din întreaga ţară alături de Tommy Serano, Azzido da Bass, Lee Buridge, Misja Helsloot, Marc Van Dale, James Zabiela, Jan Carbon, Satoshi Tomiie, John Creamer şi Lee Buridge.

În 2004, este considerat al 5-lea cel mai tare DJ din România de către Nights.ro.

Din 2008, DJ Optick se implică în remixurile unor piese semnate Miki, Gică Petrescu, Activ şi Voltaj. Este mândru de piesa remixată (împreună cu prietenul Avi) pentru Voltaj, Eu cu mine, care a fost introdusă pe album de către casa de discuri Roton.

Îşi petrece mult timp lucrând la piese proprii, originale şi speră să poată lansa primul single semnat DJ Optick, vara asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: