Byte. ŞTIRE. Tep Zepi se desparte

Tep Zepi 2008. RIPAcum câteva zile promovam un editorial scris de 3 săptămâni despre ideea că Tep Zepi devenise o formaţie fantomă, şi că existenţa sa nu se mai justifică, dacă jumătate din formaţie avea deja alte priorităţi.

Astăzi se confirmă încă o speculaţie CZB pe pagina de blog administrată de 3 oameni care au avut o idee inovativă de promovare a scenei alternative autohtone, Blog no. 3 AICI.

Tep Zepi s-a hotărât să se despartă, ultimul concert (din păcate, nu cu fostul vocal), va avea loc în 7 august, la Vama Veche.

Surse CZB ne-au dezvăluit faptul că soundul nu mai era acelaşi, cu stilul monoton de cântat al solistei de la The Others.

La penultimul concert aseară (30.07.09), din Suburbia, cei de la Blogul no.3 scriu că s-a cântat foarte puţin, iar formaţia improvizată a fost foarte reticentă să se întoarcă pe scenă când a fost bisată. Dacă la Blogul no. 3 nu se explică motivul plecării lui Bogdan Rusu, CZB a aflat şi dezvăluit motivul săptămâna trecută în editorialul Părerea mea: formaţia fantomă 2009, partea 1.

Comments
One Response to “Byte. ŞTIRE. Tep Zepi se desparte”
  1. ana spune:

    habar nu ai tu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: