Zoom. Z&Z. La Familia

Gangsta Rap

care-s înăuntru? ei ... sau noi?La Familia

  • An înfiinţare: 1996
  • Localitate: Bucureşti

Website: www.la-familia.ro

Proiectul este înfiinţată de Tudor Sişu şi Dragoş Gardescu (Puya).

Au noroc cu sprijinul celor de la BUG Mafia şi videoclipul Tupeu de Borfaş (unul dintre primele videoclipuri filmate pentru noul post Atomic TV, sub regia lui Tudor Giurgiu).

În 2003, Tataee de la BUG Mafia şi casa de discuri Casa, înregistrează numele La Familia la OSIM şi cere 15.000 Euro de la duet pentru folosirea numelui în continuare. Sub managementul Rebel Music şi îndrumarea lui Gianiny Munteanu, se schimbă numele proiectului în Sişu şi Puya, se ia hotărârea să nu se ajungă la scandal cu bătaie fizică între formaţii, şi se compune Foame de bani, prin care se atacă problema. În 2007, Tribunalul consideră abuzivă acţiunea lui Tataee, iar La Familia îşi recapătă drepturile asupra numelui.

În 2005 se înfiinţează Scandalos Music şi DJ Wicked este cooptat în trupă. C.I.A., din Craiova, este prima formaţie semnată de ei.

Sişu face trei ani de puşcărie pentru trafic de droguri (2003–2005/2008).

Componenţa

  • Tudor Sişu (Sişu)
  • Dragoş Gardescu (Puya)
  • Nicula Adrian Daniel (DJ Wicked)

Discografie

  • Băieţi de cartier (1997)
  • Nicăieri nu-i ca acasă (1998)
  • Dumnezeu e băiat de cartier (oare?) (1999)
  • Bine ai venit în paradis (1999)
  • Ca la noi (2000)
  • Strada mea (2000, debut solo Sişu)
  • Familiarizează-te (2001)
  • Punct şi de la capăt (2002, debut solo Puya)
  • Zi de zi (2003)
  • Punct şi de la capăt (2003)
  • Viaţă bună (2003)
  • Foame de bani (2004)
  • O mare familie (2006)
  • De 10 ani tot în familie (2007)
  • Muzică de tolăneală şi depravare (2008, album Puya)
  • Românisme, partea 1 (2009, album Puya)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: