Byte. CONCERTE LA CLUJ. Pro-Pain. 8 septembrie

Au mai fost şi anul trecutConcert Pro-Pain în România

8 septembrie 2009

Irish & Music Pub

Americanii de la Pro-Pain au anunţat că turneul european, ce începe în data de 21 august în Gemania, va include şi un concert în România. În 8 septembrie, turneul ajunge la Cluj-Napoca Irish & Music Pub. Pro Pain, formaţia etalon pentru muzica hardcore, ce a inspirat multe formaţii, chiar şi din underground-ul românesc, provine din New York şi a fost înfiinţată în anul 1992 de Gary Meskil (voce, bas).

Biletele s-au pus în vânzare săptămâna asta şi se pot achiziţiona exclusiv prin reţeaua magazinelor Germanos sau Eventim (www.eventim.ro). Numărul biletelor este limitat la 300 de bucăţi, iar preţul acestora este de 50 ron.

În programul de la Cluj mai sunt trecute pe afiş Drone (Germania), Vengince (SUA) şi clujenii de la Guerrillas.

Produs de către Gary Meskil şi chitaristul Tom Klimchuck, cel mai recent material discografic, promovat în acest turneu, No End In Sight s-a facut remarcat prin piesele mature, melodioase şi foarte diverse. La realizarea albumului au contribuit şi câţiva invitaţi speciali: Stephan Weidner (ex-Boehse Onkelz, Der W), Rob Barrett (Cannibal Corpse), Rupert Keplinger (Ubergas, Der W).

Website: www.pro-pain.com

Componenţa

  • Gary Meskil – bas, voce
  • Tom Klimchuck – chitară
  • Marshall Stephens – chitară
  • Rick Halverson – tobe

Discografie

  • Foul Taste of Freedom (1992)
  • The Truth Hurts (1994)
  • Contents Under Pressure (1996)
  • Pro-Pain (1998)
  • Act of God (1999)
  • Round 6 (2000)
  • Shreds of Dignity (2002)
  • Fistful of Hate (2004)
  • Prophets of Doom (2005)
  • Age of Tyranny – The Tenth Crusade (2007)
  • No End in Sight (2008)

Linkul organizatorului, Promusic Prod: www.promusicprod.ro/propain

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: