Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009 septembrie 24. Evergrey

20.09.09 la Irish & Music PubEvergrey

Joi 24 septembrie 2009

Irish & Music Pub, orele 20.00

Din partea formaţiei Evergrey, Tom Englund (voce, chitară), a anunţat că a pregătit un program special de peste 1h si 45 minute. Concertul din Cluj va fi unul din cele mai lungi programe din acest turneu. Acest lucru vine ca o răsplata pentru modul în care a fost primită trupa la concertele anterioare din România.

Evergrey provine din Suedia, cântă împreună din 1996, şi promovează genul dark melodic metal. Cel mai recent material discografic lansat de Evergrey, Torn (2008, SPV), a fost nominalizat pentru cel mai bun album Hard Rock la Premiile Swedish Grammy 2008.

În deschidere va cânta Chaoswave din Italia. Biletele vor costa 50 ron şi pot fi cumpărate din reteaua magazinelor Germanos sau de pe sait-ul Eventim.ro

Componenţa

  • Tom S. Englund (voce, chitară)
  • Henrik Danhage (chitară, voce)
  • Rikard Zander (keyboard, voce)
  • Jonas Ekdahl (tobe)
  • Jari Kainulainen (bass)

Discografie

  • The Dark Discovery (1998)
  • Solitude, Dominance, Tragedy (1999)
  • In Search of Truth (2001)
  • Recreation Day (2003)
  • The Inner Circle (2004)
  • A Night to Remember (Live la Gothenburg, 2005)
  • Monday Morning Apocalypse (2006)
  • Torn (2008)

Websait

Evergrey va susţine un concert şi la Bucureşti în 20 septembrie la The Silver Church, de la orele 19.30. Acolo, în deschidere, vor cânta Chaoswave din Italia şi Thunderstorm din Bucureşti.

Biletele, in valoare de 50 RON se pot achiziţiona exclusiv din reteaua magazinelor Germanos sau de pe site-ul Eventim.ro

Comments
One Response to “Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009 septembrie 24. Evergrey”
  1. alma spune:

    acest concert a fost cu siguranta cel mai bun lucru ce mi se putea intampla:).
    a fost intr-adevar…”A NIGHT TO REMEMBER”…incomparabil…o sa imi ia ceva vreme sa imi revin.
    salutari!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: