Zoom. INTERVIU. Rammstein. Flake

I-am prins pe Rammstein la Budapesta Sziget Festival în 10 august 1998.

CITIȚI INTERVIUL INTEGRAL PE NOUA PAGINĂ A REVISTEI ONLINE:

http://czb.ro/articol/10704/

..

 

La interviu, nu am avut voie să facem poze cu artiştii; la concert doar cei de la revista Wanted (revista muzicală editată de organizatorii Sziget) aveau dreptul să facă poze din faţa scenei.

Componenţa

  • Till Lindemann (lead vocals)
  • Richard Z. Kruspe (lead guitar and backing vocals)
  • Paul H. Landers (rhythm guitar, backing vocals)
  • Oliver „Ollie” Riedel (bass guitar)
  • Christoph „Doom” Schneider (drums and electronic percussion)
  • Christian „Flake” Lorenz (keyboards).

Discografie

  • Herzeleid (1995)
  • Sehnsucht (1997)
  • Mutter (2001)
  • Reise, Reise (2004)
  • Rosenrot (2005)
  • Liebe Ist Für Alle Da (2009)
  • TBA (2017)

http://www.rammstein.de/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: