Zoom. TZEAPA. Animal X şi Pops le-o trag la ROCKERI

Van Cramp in Miticaland Van Cramp a cântat sâmbătă la Festivalul Art Boulevard, după ce i s-a amânat recitalul cu două săptămâni. Apoi, a primit mai puţin de jumătate din suma promisă … e vorba de 100 de euro!

Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva. Mereu trupele din provincie întâmpină nereguli şi dificultăţi la prima lor cântare în Capitală!

Pe Blog no.3 vedem prestaţia Van Cramp, filmată integral:

http://www.no3.ro/2009/09/van-cramp-art-boulevard-video.html

Sâmbătă 19 septembrie

Drumul către iad e pavat cu intenţii bune.

Da, intentia a fost bună ca Van Cramp să fie invitată la Festivalul Art Boulevard din Bucureşti; intenţia a fost bună din partea organizatorilor, care au promis banii drum dus-întors (400 lei), plus decontarea “micilor” drumuri cu taxiurile prin Bucureşti (50 de lei).

Banii de taxi. Artiştii de la Van Cramp au insistat de la bun început să meargă cu metroul. Dar d-ra Minola Szikszai a insistat la rândul ei, “baieţi, haideţi cu taxiul, e mai rapid … că oricum vă decontăm banii”.

Duminică 20 septembrie

Aşa cum aţi prestat, atâţia bani meritaţi

Van Cramp îi aştepta pe cei de la Asociaţia Culturală Art Music & Film www.artmusicandfilm.ro, cu decontarea. Intenţionat, d-ra Minola Szikszai a venit cu 20 de minute înainte de plecare, ca să nu poată artiştii de la Van Cramp să o ia la rost … că ar fi pierdut trenul.

D-ra Minola Szikszai le-a dat artiştilor de la Van Cramp o replică memorabilă: ”Aşa cum aţi prestat, atâţia bani meritaţi”. Adică … 150 de ron, care de fapt nu acopereau nici măcar un drum de la Cluj la Bucureşti pentru 4 persoane (care însuma de fapt 200 lei). Li s-au promis 400 de lei pentru decontarea transportului cu trenul, dar evident ei, marii promovatori al culturii, le-au tras tzeapa clujenilor.

Luni 21 septembrie

După ce am postat Articolul iniţial la rubrica Zoom.TZEAPA. LUNI 21 septembrie, la orele 13.05 despre această TZEAPĂ de la Festivalul Art Boulevard, cei de la Van Cramp au primit telefon de la organizatori la orele 15.00 şi li s-a spus că îşi vor primi banii a doua zi. Deasemenea, au comentat că vor da în judecată Blogul ClickZoomBytes pentru CALOMNIE !


Marţi 22 septembrie – Miercuri 23 septembrie

Cei de la Van Cramp au primit telefon de la organizatori, care le-a cerut un număr de cont şi au promis că le virează banii în cursul zilei de JOI.

Vă ţinem la curent.


Joi 2 octombrie

Cei de la Van Cramp au primit banii în cont la trei săptămâni după recital. de ce nu li s-a spus de la început care va fi mersul lucrurilor?

PĂREREA MEA. În România nu poţi face cu adevărat artă, iar actul artistic în sine este redus la şarade şi replici din filme de mafioţi, pentru că industria este împânzită de o grămadă de şarlatani şi diletanţi care de fapt încearcă să dea tunuri şi să pună mâna pe fonduri europene în an electoral. Este cu atât mai şocant să afli că aceste persoane TINERE sunt foste vedete ARTISTICE.

Asociaţia Culturală Art Music & Film

Încercând să intrăm în websaitul oficial al organizatorilor, am fost întâmpinaţi de următorul mesaj, decorat cu un chenar roşu:

Acest sait web (home.artmusicandfilm.ro) a fost raportat ca fiind un sait de atac şi a fost blocat potrivit setărilor dumneavoastră de securitate. Saiturile de atac încearcă să instaleze programe care fură informaţii personale, vă folosesc calculatorul pentru a ataca alte calculatoare, sau pur şi simplu fac rău sistemului dumneavoastră.

MINOLA "Mino", de la POPSÎn 21 septembrie am identificat-o pe dra. Minola Szikszai (n. 13.07.1988), care a debutat la Tip-Top Minitop când era în clasa l..Minola Szikszai a cântat în girl-band-ul PLAYBACK Pops între 2002 şi 2004.

ŞopârlăDeasemenea, Preşedintele Asociaţiei, Alexandru Salaman (27 de ani) e Şopârlă din boyband-ul (care acum nu mai face PLAYBACK) Animal X.

Deşi Minola Szikszai este împinsă în faţă la evenimente ca director artistic, Alexandru Salaman (Şopârlă) este trecut în acte ca fiind Preşedinte la Asociaţia Culturală Art Music & Film.

Comments
One Response to “Zoom. TZEAPA. Animal X şi Pops le-o trag la ROCKERI”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] A doua editie! Pentru ca da, se poate. Se poate sa organizezi in 2009 un festival inexistent in Centrul Vechi. Sa anunti ca timp de cateva saptamani va fi mare bucurie mare, arta revarsata valuri, valuri pe strazi: muzica, teatru, expozitii etc. si de fapt sa aduci cateva zile 5 tarabe chinuite cu cercei si jucarioare, cateva printuri A3 (cu indulgenta) si niste trupe care sa se planga ulterior ca nu si-ar fi primit la timp onorariul promis. […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: