Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009 octombrie 3. Grimus

Panic. On. Since 2008.

grimus

Sâmbătă 3 octombrie

Irish & Music Pub

Lansarea oficială a videoclipului In A Glimpse

orele 20.00

Producătorul britanic, Adam Whittaker (care a mai lucrat cu Amy Winehouse sau Peter Gabriel, printre alţii), a descoperit Grimus întâmplător, deoarece are un prieten în Cluj şi era curios să vadă ce trupe activează în acest oraş. Imediat ce a descoperit Grimus le-a scris un mesaj pe MySpace şi s-a oferit să mixeze o piesă gratuit, la alegerea trupei. Cum se apropie lansarea videoclipului regizat de Tudor Giurgiu pentru In A Glimpse, s-a decis asupra acestei piese.

Men In (shades of) GrayIn A Glimpse este al doilea clip filmat la o piesă de pe albumul de debut Panikon (Cramps Records, 2008). Filmările au avut loc la Cluj, în august, la Perom (fosta fabrică de pensule de pe Barbusse 59-61, unde se deschide cea mai mare Galerie de Artă din Cluj, în 23 octombrie).

Tudor Giurgiu (director şi fondator al TIFF-ului) a filmat cu aparatul foto SLR Canon 5D Mark II, care filmează în rezoluţie full HD, apărut pe piaţă foarte recent, folosit şi de foarte multe trupe mari de afară pentru efectul profund de aparat foto pe care îl are asupra filmărilor. Nu s-a dorit să se poarte costume standard, iar costumele folosite în clip au fost fabricate de RozAlb de Mura, care s-a potrivit la fix cu decorul de la Fabrica de pensule. Grimus lansează oficial noul videoclip printr-un concert la Cluj în Irish & Music Pub, sâmbătă 3 octombrie.

Comments
One Response to “Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009 octombrie 3. Grimus”
  1. Livia spune:

    Succes baietii! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: