Click. CINEMA. Michael Jackson’s: This is it a debutat la Cluj

Michael Jackson trebuia să susţină 50 de concerte la Arena O2 din Londra toamna astaDescopera-l pe Michael Jackson asa cum nu l-ai stiut vreodata…la Cinema Odeon din Polus Center Cluj!

Cluj, 28 octombrie 2009 Cinema Odeon prezinta lansarea mondiala a filmului: “Michael Jackson’s: This is it/ Michael Jackson: Asta-i tot!”

Filmul Michael Jackson’s: This is it va rula timp de 2 saptamani. Filmul se bazează pe materialul filmat în timpul repetiţiilor la cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra.


30 octombrie – 01 noiembrie – Cinema Odeon te invita la weekendul Michael Jackson!

Expozitie omagiala internationala dedicata Regelui Muzicii Pop – Michael Jackson!

50 de lucrări, portrete şi caricaturi, viziuni artistice de pe toate continentele lumii, manifestări artistice internaţionale omagiale adresate Regelelui Muzicii Pop, reunite intr-o expozitie unica… la Cinema Odeon! (Expozitie organizata cu sprijinul Nicoleta Ionescu si Alexandru Ifrim)

Pe 31 octombrie, incepand cu ora 19:00, cinematograful Odeon te astepta sa iei parte la un super eveniment Michael Jackson: spectacol si demonstratii de dans- trupa X-Tazy, concursuri, premii si multe alte surprize.

Despre Cinema Odeon

Odeon este o companie prezentă în piata cinematografica din Romania avand trei linii de business: ditribuţie de filme în cinematograf, Home Entertainment prin distribuţia de filme pe suport DVD şi Blue Ray şi exploatare cinematografe detinand in prezent un cinematograf tip multiplex în Polus Center, Cluj – Napoca.

Cinema Odeon ofera iubitorilor de filme imagini si sunet de calitate prin utilizarea de echipamente cu cea mai noua tehnologie in domeniu si cele mai noi filme.

  • 8 Sali
  • 1802 locuri
  • Tehnologie digitala si digital 3D
  • Sunet dts si Dolby Digital

Având un aport de know-how dobândit în peste 25 de ani de experienţă în exploatare, distribuţie şi producţie cinematografică, obiectivul ODEON este să devină una dintre companiile lider în industria cinematografică românească.

Nicoleta Petre, Marketing Assistant, SC Odeon Cineplex SRL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: