Zoom. Z&Z. AndreEA

PLAYBACK Pop-Dance

AndreEA. Super. În pragul carierei solo Andreea Antonescu

  • An de lansare în cariera solo: 2002
  • Localitate: Galaţi

Websait: http://www.deea.go.ro/

Andreea Antonescu şi-a început cariera la vârsta de 6 ani în concursul de tinere talente Şi eu voi fi o stea la Galaţi. Mai are un frate, Răzvan, component al trupei Quattro.

Din 2002, Andreea Antonescu cântă solo sub numele de AndreEA.

Acum mi-am dat seama că e cazul să fac şi acest pas şi mi-ar face şi bine, pentru că acest lucru se contopeşte foarte bine cu imaginea pe care vreau să o adopt. Este, de fapt, trecerea mea de la copil la femeie.

AndreEA, înainte de apariţia în Playboy


AndreEA. Apare cu nou-ul look în Bravo. 2002. după pictorialul din Playboy. (YUCK!)Revista Playboy în care AndreEA se dezbrăcă a apărut în primăvara 2002, un scop pentru ea fiind creşterea vânzărilor primului album solo după André.

Când Dansăm reprezintă primii paşi pe care AndreEA îi face pe piaţa internaţională, datorită colaborării la una din piese cu Fabrizio Faniello.

Pentru o mediatizare sporită, AndreEA s-a implicat activ într-o campanie caritabilă. Ea a preluat cheltuielile pentru cazul unui copil care necesita o operaţie şi tratament pentru a-şi recăpăta vederea. Aceasta a fost prima acţiune în România din cadrul proiectului caritabil „Lumina ochilor”.

Observaţi că nu am nimic de spus despre muzica ei…

Discografie

  • Din vina ta (1994)
  • AndreEA (2002, având 8 piese compuse de Marius Moga)
  • Când Dansăm (2003, având 10 piese, cu stiluri diferite, compuse de Marius Moga, Papa Junior şi Robby G)
  • Metamorfoza (2005, la care colaborează cu Marijuana, Connect-R şi R.A.C.L.A.)

Andreea Antonescu este cel mai scump iepuraş. CITIŢI AICI.

Andreea Antonescu. Majoră în Playboy. aprilie 2002.Cu toate că au trecut aproape opt ani de când s-a dezbrăcat pentru Playboy, Andreea Antonescu rămâne cea mai bine plătită vedetă autohtonă a revistei, primind pentru pictorial circa 50.000$. Datorită succesului de care se bucura trupa Andre în 1999, Andreea Antonescu a devenit cea mai râvnită vedeta pentru coperta Playboy.

La vremea aceea însă, Andreea avea doar 17 ani. Reprezentanţii revistei au fost nevoiţi să aştepte majoratul cântăreţei : „Chiar de ziua ei am contactat-o şi i-am propus să pozeze. Ea ştia că e cea mai dorită vedetă pe copertă şi a negociat foarte atent contractul, care se ridică la câteva zeci de mii de euro”, a spus Dan Capatos, redactor şef al revistei în perioada respectivă.

Apariţia de atunci m-a ajutat destul de mult. Cred că nu mi-a dăunat sub nici o formă, însă nu aş mai repeta experienţa. Nu vreau să fiu cunoscută ca un playmate. Vreau să fiu remarcată ca şi artistă, pentru calităţile mele de cântăreaţă, nu pentru ca am pozat nud.

Andreea Antonescu (2009)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: