Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009. noiembrie 4. Pasărea Colibri

Astăzi, la orele 18.00 se inaugurează noul centru vechi. Noua Piaţa Unirii.

Surpriza este formaţia Cap de afiş invitată la ceremonie …

Pasărea Colibri vine la Cluj!Avem parte de concerte de muzică clasică, muzică folk-populară … şi formaţia Cap de afiş din Miticăland … cine gândeşte aceste evenimente? De ce nu se ţine cont de multitudinea de formaţii talentate locale … de ce nu se face o listă cu formaţiile înfiinţate la Cluj care sunt active pe plan local şi naţional, şi să fie alternate la evenimentele importante ale oraşului. De ce nu sprijină Primăria din Cluj talentele locale din Cluj?

La Cluj s-au înfiinţat Semnal M, Compact, Altar, Nightlosers, Kumm, Sensor, Desperado, Sistem, Hara, Luna amară, Dance Trauma … şi astea sunt doar formaţiile mai vechi.

Dintre tinerii care deja fac valuri prin ţară, putem aminti de Grimus, Mushroom Story, Truda, Masterpiece, Relative.

Mai sunt încă multe de enumerat. Indiferent de gen sau de etapă de rodaj, ar trebui luate în evidenţa Primăriei şi luate în seamă, pentru că aceşti tineri reprezintă oraşul nostru în restul ţării şi în lume. Se pare însă că la ele acasă nu sunt dorite.

Bine că aduceţi Pasărea Colibri, domn’ Primar, că altfel uitam că mai există!

Acelaşi mesaj ar fi valabil pentru cele zece evenimente studenţeşti de amploare din cursul anului unde mereu se repetă cam aceleaşi nume din Bucureşti.

Unde merg banii noştri domn’ Primar? … pe apa Dâmboviţei!

Ne-am săturat de naţionalişti care îşi vând ţara să ajungă europarlamentari.

Ne-am săturat de Primari care vor să bea apă din Dâmboviţa.

Noi dorim un Primar clujean pentru Cluj.

Comments
3 Responses to “Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009. noiembrie 4. Pasărea Colibri”
 1. Din pacate primar in Cluj e un individ neclujean care a stat prea putini ani in oras ca sa inteleaga ceva din ea,ca s-o respecte…cand ma gandesc ce fel de primari am avut pana acum mi-e rusine:Funar,Boc,iar acum…asta.
  Intr-un fel e bine ca n-au fost chemate trupe clujene,oricum presupun ca nu se inghesuiau prea multe formatii sa sarbatoresca distrugerea centrului…ca aceasta piata (pe care va trebui s-o respectam in continuare ca centrul Clujului) unde s-a distrus zona verde ca sa faca loc betonului,e un mare RAHAT!

 2. anonim spune:

  Un ANONIM ne-a scris la adresa de email clickzoombytes@gmail.com, dar nu a avut curajul sa se semneze:

  Au facut un cacat mare cu parcu. Ca sa vezi ca sovinismul antimaghiar mai exista in Cluj.Eu chiar cred ca unii inca au sechele cu chestia asta impotriva ungurilor din Cluj.

  Primaria Cluj s-a adresat exclusiv romanilor si cei de nationalitare romana sa vina la inaugurare. A fost foarte naspa pentru ca trebuie sa inviti toate comunitatiile, pe toti cetatenii Clujului.

  Pe langa ca prostul de Boc sau Consiliul Local nu a scris pe monumente si institutii de cultura pe langa romana engleza si franceza pe MAGHIARA, noul primar sa vezi ce afirmatii a facut la adresa unor protestatari care au iesit in Matei.
  „Sigur sunt unguri din Satu Mare, ca in Cluj nu mai sunt maghiari”
  Eu urasc orasu asta si ma simt sincer discriminat.
  Si mi se pare normal ca au iesit oamenii de cultura maghiari la protest pentru ca au de ce.
  Si pe langa asta in declaratiile lor puteau sa zica ca noi ungurii am construit si parcul si statuia lui Mathia, dar au zis ca este un monumet pentru clujeni si a fost un cadou pentru toate comunitatiile din Cluj la vremea ei.

  Eu ma cac pe primarie, Boc care a zis ca lasa protestatarii din Noua Dreapta sa faca scandal de 15 martie, ca sa nu se ajunga cika „la evenimente gen Targu Mures 1990”.

  Si Boc e un sovin si jumatate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: