Zoom. INTERVIU. Relative. Guitar Nerds

Posset with a Relative Relative este o formaţie tânără, care la un an de la înfiinţare, mai are emoţii când urcă pe scenă şi salivează de la primul riff până la ultimul acord pe scenă (asta pe lângă transpiraţia emanată, sângele pompat şi sperma produsă în doi timpi şi trei mişcări). Dar, cum totul este Relative, iar Relative înseamnă totul când vine vorba de trupe noi care trebuie descoperite şi la care lumea este obligată să danseze (am auzit o bârfă cu magmă adusă ilegal în ţară printr-o filieră scandinavă la care lucrează actualul-temporar-fost toboşar şi turnată pe podeaua cluburilor cu 15 minute înainte de concerte, dar mai trebuie să ne întindem antenele să facem un articol coerent de genul Părerea mea despre cum fac unele trupe că lumea chiar se mişcă la concertele lor, fără reduceri la bilet în an de criză).

În pragul concertului de mâine seară (vineri 13 noiembrie, la Ţevi, pe Str- Potaissa 6, alături de C.U.G. şi Outback) am povestit (iarăşi) cu Posset, solistul Sătmărean de la Relative.

Ne cerem din nou scuze pentru lipsa diacriticelor din text. Sperăm să nu devină o obişnuinţă lipsa asta acută de timp.

CZB: DE CE LA TZEVI? se fac acolo DES cantari?
Posset: Luci, chitaristul nostru compozitor, a intrat in discutii cu patronul barului, care intentioneaza sa organizeze acolo saptamanal cantari rock.

CZB: ESTE CONCERTUL CUG si sunteti invitati sau este vorba de un menage a trois?
Posset: Discutiile cu patronul aveau in vedere cantari lunare Relative. Ceea ce se va-ntampla acum va fi asadar prima cantare a noastra acolo, avandu-i ca invitati pe prietenii de la  CUG si  Outmark.

CZB: ATI VAZUT noul centru vechi… Piata Matei Corvin? ce parere aveti, ca si clujeni sau clujeni de adoptie (a se bifa una din categorii) de noul nostru centru?

Posset: Pfuuh, chiar n-am trecut inca pe-acolo, dar ma roade curiozitatea, poate in urmatorul interviu reusesc sa expun o parere.

CZB: Nu va este teama ca trepidatiile provocate pe moment de al vostru concert s-ar putea sa dauneze grav pietrelor cubice aranjate in mod meticulos timp de 6 luni de zile peste putina verdeata ce a mai ramas in centrul vechi vechi?

Posset: Nu, studiile arata ca sunetele provocate de noi afecteaza doar substanta vie, in special accelerarea spermatogenezei in randul barbatilor, si provocarea ovulatiilor multiple in randul femeilor.

CZB: Ati fost la Fabrica de pensule si ce parere aveti de acest proiect cultural?

Posset: Uite ca n-am fost nici in noul centru, si nici la fabrica de pensule. Nah uite in ce psihanaliza adanca ne baga interviul asta, acum imi dau seama, ca poate tematica party-ului de la tevi scoate la iveala tocilarul din noi.

A Relative. Out of the country on businessCZB: Trimiteti multe poze si filmari la actualul temporar ex-tobosar, ca sa moara de ciuda in scaunul de la biroul lui scump din centrul europei, pe care il imbiba cu sudoarea concentratiei, produsa prin dorinta lui arzanda sa se intoarca la scaunul trepied din spatele tobelor? ce v-a mai scris in ultima perioada? cum s-a acomodat cu deplasarea aceasta in interes de serviciu?
Posset: Tobosarul e bombardat cu poze si filmari… si ne-a comunicat sincer, ca si in cazul lui s-a inregistrat o accelerare abuziva a spermatogenezi, in momentul vizionarii.

CZB: In ce masura credeti ca se sufera de boala Guitar Nerd in Romania anului 2009?

Posset: La ora actuala, in Romania, sufera toti cei care au mai apucat sa-si ceara liber de la scoala, fara motivare, pe simplu motiv ca ziua urmatoare mergeau cu tati, unchiu si bunicu sa omoare un porc in fata blocului. Cei care s-au apucat de muzica rock, pentru a retrai senzatii similare cu cele pe care le aveau cand ascultau impliniti grohaitul porcului muribund, au sanse 87% sa dezvolte simptomele bolii Guitar Nerd. Iar daca prin manuirea chitarii nu reusesc sa-si rezolve conflictele interioare cauzate de lipsa dreptului de a brutaliza porci in strada, atunci, boala poate degenera in deficienta mentala, numita Guitar Retard.

CZB: Sindromul Guitar Nerd este mai contagioasa decat virusul HIV, gripa porcina sau CO2?

Posset: Nu e mai periculoasa decat HIV, insa important de mentionat e, ca se afla in stransa legatura cu gripa porcina, din moment ce aceasta apare la majoritatea oamenilor aflati in incapacitatea de a-si transcede eul ucigaş de porci prin artă.

CZB: Sindromul Guitar Nerd poate fi considerat o boala comuna sau o malformatie genetica in zona noastra geografica?

Posset: In zona noastra, ar fi cel mai corect s-o numim o tulburare psihologica cu implicatie bio-genetica, ca si schizofrenia de exemplu.

CZB: Cine a avut ideea de Guitar Nerd si cine detine drepturile pentru imaginea persoanei care apare pe afise?

Posset: Poate ca o sa vi se para ciudat, insa, fiind afectati de aceasta boala, nu putem garanta acuratetea perceptiei asupra realitatii. Tot ce stim e ca a venit afisul, si s-a pus intr-o dimineata cu Luci la masa sa serveasca impreuna cafeaua, si cand l-a-ntrebat Luci, ca ce cauta acolo, si de unde vine, a zis ca e cristalizarea sub forma de halucinatie a eului sau ucigas de porci, care e prezent in mintea lui inca din clasa I, de cand a tinut primul porc muribund de codita.

AFIS 1311 RELATIVE la TeviIntrebarea care ne freaca de ne juleste, e urmatoarea: daca afisul acesta e o halucinatie, si daca aceasta poate fi perceputa si de cei, care cica nu sunt afectati de tulburarea Guitar Nerd, atunci ce mai inseamna normal in ziua de azi, sau ce alte tulburari mai exista, si care e schimbul de distorsiuni perceptive dintre ele?

MySpace: www.myspace.com/relative_band

Comments
2 Responses to “Zoom. INTERVIU. Relative. Guitar Nerds”
  1. Apollo spune:

    Bafta la concertul de La Tevi! >:)

  2. moment spune:

    :))) ce tare , ce tare ! super interviul :)))))) astia nu-s normali !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: