Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009. decembrie 18. Semnal M si Nightlosers

Songs for SashaSongs for Sasha. Semnal M, si Nightlosers

Trupa de Acoperire, Five Alive

miercuri 18 noiembrie. orele 19.30. Irish & Music Pub

Sasha provine dintr-o familie cu adanci legaturi si inclinatii pentru muzica.

Atat tatal sau, cat si cele 3 surori, Aurora, Tantza, si mai ales Sanda, au avut un talent rar intalnit, innascut pentru muzica. Sanda, o talentata vocalista, a fost in anii ’80 membra a cunscutei formatii Iris, in locul celebrului Cristi Minculescu.

Sasha, de asemenea cunoscut de mai toti muzicantii din Cluj, carora le asigura deseori echipamente de sonorizare, visa si planuia tot mai des in ultima vreme revenirea pe scena, el fiind si un talentat basist. In septembrie, un nefericit accident (infarct miocardic), l-a rapus. Practic a avut un stop cardio-respirator, pana la sosirea ambulantei nu avea puls si nu respira. Dupa resuscitare, a fost internat la Institulul Inimii, terapie intensiva, mai bine de 2 saptamani in coma profunda, dupa care, a dat semne de revenire, dar cu progrese abia vizibile.
Actualmente e hranit prin intubatie, e monitorizat in permanenta, cu alte cuvinte e total dependent de medici si de familia, care-l ingrijeste zi si noapte.
E un efort supraomenesc, atat fizic cat si financiar sa-l sustina in acest foarte
lent proces de vindecare, atat pentru sotia sa, Corina, aceasta fiind nevoita sa-si prelungeasca mereu concediul medical, cat si pentru fiica Sandra (eleva la Liceul de Muzica).

La initiativa celor mai apropiati prieteni, respectiv membrii formatiilor Semnal M si Nightlosers, se va organiza un Concert Umanitar la Irish Music Pub, din Cluj Napoca, in data de 18 Noiembrie 2009, incepand cu orele 19:30, unde vor urca pe scena pe langa cele doua formatii mai sus amintite, si Trupa de Acoperire, Five Alive, si alti invitati surpriza.
Va asteptam cu drag, ca prin donatiile noastre sa redam sansa unei familii, si al unui om deosebit, sa lupte in continuare pentru o a doua sansa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: