Byte. CONCERT LA CLUJ. 2009. noiembrie 28. DIY

 

Independence Day is Bullets B-Day for BHCBConcert „Bullets at my Birthday Party!

Irish & Music Pub. Sâmbătă 28 noiembrie. orele 18.30

„Bullets at my Birthday Party!” DIY Fest 2009 este un eveniment organizat de doua colectivuri „do it yourself” din Bistrita/Cluj-Napoca (www.myspace.com/bhcb) si Cluj-Napoca (www.myspace.com/thrashsilvania) care isi propun o activitate
impotriva zilei de 1 decembrie si automat impotriva sovinismului, nationalismului sau a patriotismului exagerat, pentru apararea minoritatilor si promovarea lor. La acest eveniment veti avea parte de un concert cu 5 formatii, infoshop , distro si alte activitati socio-culturale.

Formatii:

UNRESTAINED (www.myspace.com/unrestainedvt, Hardcore – USA) vin din Vermont, USA si „lovesc” pentru a doua oara Europa in ritmuri de hardcore si hardcore-punk. Energici, plini de pura pasiune in prestatiile live, cred in diy hardcore si atitudini pozitive. Muzica lor poate fii descrisa undeva intre Unbroken , Strife, Black Flag si Hatebreed. Alaturi de cei de la The River Card vor canta in acest tur in toata Europa (din peninsula Iberica, Scandinavia, Marea Britanie, Rusia pana in centrul Europei), exceptand „Balcanii”, totusi avand un concert in Romania si acesta fiind la Cluj-Napoca.

THE RIVER CARD (www.myspace.com/therivercard, Modern Hardcore – UK) formata in Stroke-on-Trend la sfarsitul anului 2005, ca o trupa de hardcore-melodic. Dupa cateva schimbari de componenta au ajuns la un stil aparte in hardcore-ul britanic si international. Cu influente de grunge, alternative si punk, sunetul lor da un sound mai aparte. Au impartit scena cu Hatebreed, Bane, Down to Nothing, Set Your Goals, Have Heart, Verse si alte trupe mari de hardcore din lumea intreaga si au primit numeroase laude de la oameni in masura sa critice aceasta muzica. Dupa o multime de turnee in Uk si Europa vin alaturi de Unrestained pentru a face o echipa de temut.

HAOS (www.myspace.com/haosro, Old School Hardcore & Punk – RO)
Haos e trupa legendara in scena hardcore-punk „do it yourself” din Romania. Canta din anul 1991 si vin pentru prima data la Cluj-Napoca. Aproape 20 de ani au asteptat sa cante si sa faca publicul din Cluj-Napoca sa danseze cu ei. In atata timp de activitate membrii s-au mai dus si au mai venit. Parca facand schimb de membrii cu Noman’s Band, Pavilionul 32, Calibru 49 si Critica Radicala au ajuns intr-o formula finala cu care canta de cativa ani buni. Au un cinism aparte, critica prostia si ajung chiar sa-si bata joc de institutii si oameni din conducerea tarii si nu numai. Adepti ai libertatii depline, incearca sa exprime un spirit cat mai revolutionar, si reusesc. „Daca vreau sa fluier, fluier!”

Damage (www.myspace.com/damagelkpg, Thrashcore & Old School Hardcore-Punk – Swe). Vin tocmai din nordul Europei si anume din Suedia, sunt la primul turneu European si vor sa demonstreze ca hardcore-ul cu sound-ul anilor 70′ – 80′ inca mai e „de actualitate”. Rapizi duri si pasionati, aduc un sound aparte acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: