Click. INDUSTRIE. „nou” Club la Bucureşti

Săptămâna trecută am primit un email de la OneDay.ro, prin care se anunţa debutul colaborării cu Mojo Club pe Gabroveni 14. Gabroveni 14 … am stat un pic şi m-am gândit la adresa familiară ce mi-am dat seama că o cunosc de peste 10 ani …

1998. Hard & Heavy Cafe

La finalul anilor 1990, spaţiul a fost amenajat în club şi botezat Hard & Heavy de către Sorin Dănescu (keyboards, Viţa de vie). Au urmat diverse echipe de administrare a clubului sau a programului artistic. Afişăm aici primul fluturaş împărţit pe stradă, care făcea reclamă la noul club din Bucureşti, care se lăuda cu faptul că se cântă Live seară de seară de joi până duminică. Dacă nu greşesc (nu am stat în Bucureşti), este primul club (deschis după Big Mamou) unde se organizau gig-uri cu formaţii rock (alternative). Au urmat Lăptăria, Fire, Underworld, şamd.

2000. Backstage Club

Pentru cea mai bună parte a anilor 2000, lumea din Bucureşti mergea pe str. Gabroveni la nr. 14 pentru a bea o bere, a se uita la un meci sau să asculte o muzică bună cântată Live în Backstage Club.

2009. Mojo Club

Mojo Club ne invită miercurea şi joia la concertele OneDay Live. Seria de concerte săptămânale a debutat săptămâna trecută (miercuri 18.11) cu Blister Blue, Sophisticated Lemons şi (joi 19.11) cu The Amsterdams.

Pentru simplul fapt că se trimite comunicatul de promovare a concertelor cu o zi înaintea evenimentelor, nu putem garanta postarea lor în mod constant la CZB.

Fostul Backstage

Deschis recent in Centrul Istoric al Bucurestiului, Mojo Club (Gabroveni, 14) se doreste a fi nu doar un club de muzică live pe harta punctelor de atracţie ale Bucureştiului, ci un spaţiu cu un concept unic, prin muzică şi atmosferă. Clubul are o capacitate de 500 de persoane şi găzduieşte diverse genuri de evenimente, de la concerte live de rock, jazz sau folk la spectacole de stand-up comedy şi seri karaoke.

Până la sfârşitul anului, pe scena sesiunilor OneDay Live din Mojo Club vor urca

  • Rain District
  • The Mono Jacks
  • Jazzadez
  • Omul cu Şobolani
  • Abis
  • Mes Quins
  • Pixels

Tipic pentru Bucureşti.

  • Toate formaţiile sunt din Bucureşti.
  • Vasta majoritate a acestor proiecte cântă exclusiv la Bucureşti.

Mai multe detalii pe www.oneday.ro

Comments
One Response to “Click. INDUSTRIE. „nou” Club la Bucureşti”
  1. sunt trupe din bucuresti, dar care nu canta mai deloc; pe Jazzadez de exemplu nu am avut unde sa-i vad pana acum, Abis o singura data, la un concert de promovare a noilor talente acum mai mult de doi ani; Mono Jacks si Pixels destul de rar (pe MJ inca nu i-am vazut). e un lucru bun, eu sunt bucuros (ca public de concerte). sa nu uitam si ca „One Day” e un proiect facut din banii de buzunar ar unor inimosi, asa ca orice cheltuiala conteaza (transportul pana in Bucuresti si inapoi nu e deloc ieftin cand dai de acasa).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: