Zoom. INTERVIU. Frozen Lintu. HORRIFY

Cum a ajuns Frozen Lintu, din simplu spectator Horrify, să urce treptele ierarhice, de la nivel de Fan, şi ulterior make-up artist, pentru ca din august să preia controlul asupra microfonului?

Am povestit cu ea exact despe asta, după ce  …

M-am întâlnit cu ea pe stradă, mi s-a prezentat ca noua solistă… Nu am întrebat despre formaţie (ca să nu fiu penibil) … am fost ferm convins că este vorba de Truda, care în acest moment este în căutarea unui solist nou. M-am întors acasă, am aprins calculatorul şi am scris o ştire despre NOUA SOLISTĂ de la Truda. 18 ore mai târziu primesc un email despre faptul că am încurcat treaba … şi mi-am dat seama că am putut fi şi mai penibil faţă de Truda şi de cititorii CZB prin ştirea publicată … am scos-o, fără explicaţii.

Astăzi revenim asupra subiectului, cu un scurt interviu despre cum a ajuns Frozen Lintu la Horrify. În următoarea săptămână urmează să postăm şi prezentarea formaţiei clujene de Folk-Black Metal (desigur,  nu este vorba de tobe africane de oţel).

CZB: Cum ai ajuns să fii cea aleasă la Horrify?

Frozen Lintu: Nu mai ţin minte data exactă când am fost aleasă noua solistă. S-a întâmplat după prima repetiţie cred, pe la sfârşitul lunii august (2009). Au auzit cum cânt şi mi-au zis că am potenţial.

CZB: Cum au fost probele organizate? Ai avut concurenţă?

Frozen Lintu: Păi … nu a fost nici o probă, ne cunoşteam de ceva vreme, am mers cu ei la o repetiţie la Jam Box, şi am încercat şi eu să cânt. Au mai fost candidaţi dar nici unul nu a fost la repetiţii cu ei. După ce m-au auzit băieţii au fost mulţumiţi, şi am rămas în trupă.


CZB: În ce conjunctură v-ati cunoscut?

Frozen Lintu: Prima dată l-am cunoscut pe Zoli (chitaristul), acum câţiva ani. Îmi menţionase atunci că are o trupă, dar nu prea ştiam despre ce este vorba. Mai apoi l-am cunoscut pe Csaki (basistul), care m-a dus cu ei la repetiţii. Au concertat chiar şi la mine în oraş în Zalău, atunci l-am cunoscut şi pe Szabi, chitaristul, şi pe Szilveszter. Mai apoi am fost cu ei în concert în Gheorgheni şi la RockMaraton fiind “fata cu machiajul”. După RockMaraton, fostul vocalist Szilveszter a fost dat afară şi astfel a început goana după un nou vocalist. La prima repetiţie fără vocal, m-am gândit să încerc şi eu. Astfel am ajuns noua vocalistă. De fapt pe Radu (toboşarul) îl cunosc de cel mai mult timp. Suntem din acelaşi oraş şi frecventăm aceleaşi grupuri, doar că Radu a intrat în trupă după mine.

CZB: Te aşteptai să fii aleasă?
Frozen Lintu: Sicer, nu am crezut vreodată că voi cânta într-o trupă. După ce am fost aleasă, am început de jos, cu multe repetiţii până am învăţat piesele şi până mi-am antrenat vocea.

Nu am mai cântat înainte, numai prin casă “mă mai chinuia talentul”.

CZB: Nu ai mai cântat înainte, dar cum ţi-ai exersat vocea? Karaoke, la duş, la chefuri?
Frozen Lintu: Nu am mai cântat înainte, numai prin casă “mă mai chinuia talentul”. Practic, vocea mi-am format-o mai mult pe parcursul repetiţiilor.

CZB: Care a fost prima ta apariţie scenică? Ai avut emoţii?

Frozen Lintu: Am avut deja prima aparitie scenica la Transilvanian Death Fest II, şi da, am avut mari emoţii. Sound check-ul l-am făcut cu spatele la public, şi în timpul concertului au trebuit să pornească toate reflectoarele, aşa nu am văzut publicul şi nu am mai avut emoţii. Înainte, am mai avut un mini-concert, de ziua mea. De fapt a fost o surpriză pregatită de trupă şi prietenii noştri de la Jam Box.

CZB: Familia cum a reacţionat, dacă le-ai zis?

Frozen Lintu: Nu prea îi interesează, atâta timp cât nu îmi afectează rezultatele la şcoală şi pregătirea pentru facultate.

MySpace: www.myspace.com/horrifyblack

Radu (tobe, chitară Necrovile, bas Planetarium), Frozen Lintu (vocal), Csaki (bas), Zoli (chitară), FoSzabi (chitară)

Comments
3 Responses to “Zoom. INTERVIU. Frozen Lintu. HORRIFY”
  1. canibalu spune:

    na ca acush ne facea richard colegi de trupa :-)) salutari si mult succes…nu-i greu sa intri intr-o trupa, e greu sa ramai in ea…take care!

  2. asdas spune:

    multa bafta in continuare…..JamBox te saluta si va sustine pe toti

  3. biggy spune:

    multa bafta in continuare…..JamBox te saluta si va sustine pe toti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: