Click. RECENZIE. Genius. TNT

Genius. TNT

!!½

1999, East&Art

Oana, Cezar şi Ovidiu sunt departe de unde ar fi putut ajunge de când au debutat în 1997. O ţară întreagă de tineri se află la picioarele lor, dar CO2-ul de astăzi, transformat în TNT (prescurtarea pentru praful chimic care reprezintă componenta explozibilă din dinamită – tri-nitro toluen) nu reuşeşte să scoată mai mult de un fâs. Chiar dacă textele sunt mai “pansive”, muzica euro-techno şi euro-pop compusă de ei începe să fie demodată. A doua piesă de pe casetă, Speranţe, dedicată refugiaţilor din Iugoslavia, nu se ridică la nivelul primului cântec, Ce vrei?. Acesta, împreună cu hitul de discotecă, Macho Man, şi hip hopul Te-am aşteptat, reprezintă cele mai reuşite compoziţii semnate Genius din 1999.

Trebuie menţonată şi adaptarea (reuşită) de la All Right Now (înregistrată de Free în 1970). Piesa M-ai minţit dovedeşte că vocea Oanei are potenţial.

Momentul cheie: Prima rostire a cuvântului Baby (de către Oana) în fraza: “m-ai urmărit pas cu pas… baby!” (în refrenul românesc al piesei All Right Now).

Comments
One Response to “Click. RECENZIE. Genius. TNT”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: