Zoom. INTERVIU. Adrian Eftimie

INTERVIU cu DJ Adrian Eftimie (n. 17 mai 1978 la Bucureşti)

Cu ocazia setului de la Club Obsession vineri 11 decembrie, am reuşit să facem interviu cu DJ-ul Nr. 1 din România (Premiile Nights.ro 2009).

CZB: Ce făceai în momentul în care ai aflat de revoluţie şi ce emoţii te-au cuprins pe moment?

Adrian Eftimie: Eram destul de mic în acea perioada, mă uitam la televizor şi încercam să înţeleg câte ceva, ştiu că într-una din zile am ieşit cu tatăl meu în Piaţa Universităţii, eram destul de speriat dar în acelaşi timp foarte curios 🙂

CZB: La vremea la care ai început să mixezi, cum făceai rost de viniluri (era vorba de albume sau chiar EP singles) şi pe ce aparate ai început ca DJ?

Adrian Eftimie: Cand am început eu, nu se putea mixa decât pe pickup-uri, nu exista CD cu pitch control, plăcile mi le trimitea o prietenă care era stabilită în Germania, mai apoi a apărut CD-ul cu pitch control, îmi amintesc foarte bine, DENON 2000F

CZB: Ce emoţii ai avut la concursul Heineken Music Thirst, care au fost concurenţii periculoşi, şi unde ai ajuns să mixezi în afara graniţelor pentru prima dată?

Adrian Eftimie: Am avut emoţii ca la orice concurs, concurenţii de care m-am temut au fost Vania şi Thornado, cu ei am ajuns în finală. Cât despre mixat în afara României, s-a întâmplat cu mult înainte de concursul Heineken Music Thirst, la New York, Londra, Sofia, etc

CZB: Nights.ro 2009. Cel Mai Bun DJ din România. Povesteşte-mi emoţiile din acea seară. Te anunţaseră din timp că vei fi premiat?

Adrian Eftimie: Pentru mine DJ-iala este FIX pasiune, nu mi-am dorit niciodată să ajung într-un top, să ies Cel mai bun, etc, etc, etc. s-a întâmplat pur şi simplu, am ieşit în 2005 locul 1 la Cea mai bună ascensiune, apoi 2 ani la rând am ieşit pe locul 2 la categoria Cel mai bun DJ din România! În 2009 am avut norocul de a câştiga locul 1 la categoria Cel mai bun DJ din România, am fost anuntat cu o zi înainte, era normal, trebuia să-mi anulez petrecerea pe care o aveam în altă parte şi să mă prezint la premiere, m-am bucurat foarte tare, era răsplata pentru munca depusă ani şi ani la rând.

CZB: Ai un plan de bătaie de a îţi întinde antenele în străinătate, sau eşti legat prin activitate şi slujbă de glie?

Adrian Eftimie: Eu pe lângă DJ-iala mă mai ocup şi de partea de producţie, automat piesele se cântă şi se vând şi afară, de la sine vin contracte şi în afara României, deci, vrei nu vrei, ieşi automat.

CZB: Unde vei petrece trecerea dintre decenii?

Adrian Eftimie: Pe 30 decembrie sunt la Sinaia iar pe 31 la Constanţa. Se pare ca îmi place marea rău, nu ? 🙂

CZB: Dacă este Ziua Ta de naştere, preferi să o petreci cu un cerc restrâns de prieteni departe de oraş sau preferi să fii în spatele pupitrului cu un mixer şi două platane în faţă, în toiul chefului la un club respectat?

Adrian Eftimie: Ambele variante s-au întâmplat şi mi-au plăcut, deci îmi este indiferent, dar clar una din cele două variante 🙂

Ascultaţi-l Live şi dansaţi până în zori de zi alături de DJ Adrian Eftimie @

Club Obsession
vineri 11 decembrie
după orele 22.00

www.adrianeftimie.ro

www.myspace.com/djadrianeftimie

One FM Bucureşti

www.onefm.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: