Click. SCENA LOCALĂ. CLUJ. Sala de repetiţii Jam Box

Canibalu de la Truda se ocupă de o Sală de repetiţii pentru formaţii rock din Cluj, împreună cu Marius Costache.

La începutul anilor 2000 nu aveai unde repeta în Cluj dacă nu te înţelegeai cu o casă de cultură sau dacă nu erai student la o facultate, unde se mai putea repeta într-o încăpere nefolosită din beci … până se renova clădirea sau deranjai pe cineva cu zgomotul.

Am povestit un pic cu Canibalu de la Truda despre scopul JamBox. Detaliile tehnice sunt prezentate beton în pagina de MySpace.

CZB: Cand s-a înfiinţat?

Canibalu. Truda: Sala s-a infiintat acum vreo 8 luni, mai exact la 1 aprilie 2009.

CZB: Ce fel de activitate deserviţi comunităţii rock din Cluj?

Canibalu. Truda: Este doar sală de repetiţii, unde lumea vine să repete. Sperăm noi, într-o ambianţă placută. Jambox pune la dispoziţia trupelor echipamentul complet, necesar desfăşurării în bune condiţii a repetiţiilor.

CZB: Câte formaţii repetă la voi? Care sunt acestea?

Canibalu. Truda: Nu ştiu să-ţi spun numărul lor exact, în orice caz marea majoritate a „trupeţilor” din oraş vin să repete aici. Dintre aceştia aş aminti pe prietenii noştri de la: Horrify, Relative, Truda, Necroville, Loudrage, Keep Away, Illusion of Control, Blood Print, Godmode, She Wolf, False Identity, Band for Rent, Respect, Krepuskul şi mulţi alţii care nu-mi vin în minte acum.

CZB: Practic, totul este organizat într-o casă la oraş. Nu aţi avut probleme cu vecinii din cauza zgomotului?

Canibalu. Truda: Am avut mici discuţii la început, însă am luat măsuri imediate în acest sens. Practic am îmbunătăţit sistemul de antifonare şi de atunci nu a mai avut loc nici un incident de genul acesta. Sau poate, cine ştie, …poate … la vecini le place rock-ul.

CZB: Ce program aveţi? – Până la ce oră se poate repeta? – Se lucrează în fiecare zi?

Canibalu. Truda: Da, programul e zilnic, se poate repeta de luni până duminică de pe la 8-9 dimineaţa, până pe la orele 24 noaptea, asta în funcţie de posibilităţile şi preferinţele oamenilor care vin aici.

CZB: Câţi asociaţi sunteţi? TOŢI aţi activat în formaţii clujene?

Canibalu. Truda: N-aş zice neapărat că e vorba de asociaţi şi formalităţi de genul acesta. Asta nu e o chestiune bazată în principal pe venit bănesc. Unii oameni chiar îşi doresc să facă lucruri mai interesante în viaţă şi sunt deschişi la provocări noi. Cred că asta este până la urmă JamBox, un loc care a luat naştere din dragoste pentru muzică şi din dorinţa de a sprijini fenomenul acesta. În concluzie, aici nu se fac bani, se face muzică şi se leagă prietenii.

Cât despre chestiunea asta cu care pe unde am cântat, nu prea sunt multe de zis. Eu cânt cu Truda şi mai lucrez la un proiect nou, iar colegul meu e cu serviciul. A avut şi el un proiect în trecut dar nu a prea ieşit mare lucru şi a renunţat. Pentru el „marea iubire” a rămas JamBox.

Formaţiile care frecventează Sala de repetiţii Jam Box sunt (alfabetic)

Jam Box oferă întreg echipamentul necesar formaţiilor care cântă LIVE să repete.

Desigur, toboşarul trebuie să-şi aducă cinelele, clăparul keyboard-ul … chitariştii chitara şi corzile … Sistemul de amplificare este prezentat detaliat în pagina de MySpace.

ID-ul de Mess al Sălii de repetiţie este biggy_von_bluster

MySpace: www.myspace.com/jamboxcluj

Comments
5 Responses to “Click. SCENA LOCALĂ. CLUJ. Sala de repetiţii Jam Box”
 1. Csaki spune:

  Ca la mama acasa. Nicaieri nu cred ca este un mediu mai placut de a repeta decat la jambox. Spatiu destul, echipament de calitate, oameni de nota 10. Ah, sa nu uitam de cafea 😛

 2. marius costache.....biggy spune:

  As vrea sa multzumesc solemn prietenilor care m-au ajutat si m-au sprijinit in acest proiect, JamBox : Canibalu, Vasi, Ionut, Rares, Anca, Paduraru’, Iov si nu in ultimul rand trupelor ce vin la sala, prin a caror prezenta JamBox reusete sa se mentzina pe pozitii. JamBox va sustine pe toti. KEEP IT METAL TO THE BONE!!!

 3. canibalu spune:

  …hmm…de obicei nu imi place sa traiesc cu amintiri, dar unele dintre ele sunt asa frumoase incat si sa vrei nu le poti uita… nu poti sa fi hardcore daca nu traiesti un pic mai hardcore 🙂 multa bafta pe viitor mon amie!…

 4. Fie ca ai o trupa sau cauti una, fie ca ai nevoie de un chitarist, tobar, clapar, solist sau solista, aici poti gasi instrumentisti si trupe…

 5. Fie ca ai o trupa sau cauti una, fie ca ai nevoie de un chitarist, tobar, clapar, solist sau solista, aici poti gasi instrumentisti si trupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: