Click. RECENZIE. Pericol Mare, vol.2

Pericol Mare, vol.2

!!

1999, Nova Music

Compilaţia de muzică estivală ne introduce la o grămadă de musculiţe de o zi (precum Chic! şi Evrika)! După o vară întreagă, Fantasy încă nu a învăţat să potrivească numărul silabelor cu ritmul muzicii. Şuie Paparude pare a fi abonată pe toate compilaţiile Nova Music – cu aceeaşi piesă (Musca)… Totuşi, fiecare re-apariţie este reprezentată de un nou remix! În schimb, piesele semnate K1, Puls şi Hard B. par a fi trase la xerox… iar H!T şi Verso ar trebui să ia exemplu de la Boombastic şi să se binedispună (măcar pentru înregistrări). Dintre toate grupurile de boybands şi girlbands, N5 şi M-Boys sunt singurii care dau dovadă de talent! Oranj ne introduce la big beats şi ritmuri house (din păcate însă, acestea sună ca şi cum ar fi fost înregistrate pe un sintetizator ieftin – acasă). Făcând însă abstracţie de toate astea, ajungem la marele final: o piesă cu ritmuri turceşti semnată (din greşeală) cu numele albumului de debut (Antistress) înloc de numele formaţiei (Progress)… Of!

Comments
3 Responses to “Click. RECENZIE. Pericol Mare, vol.2”
  1. Andrei spune:

    Presupun ca stii ca 2 membri ai ‘N5 (formatie din Radauti) au ajuns sa fie Crush si Alexandra Ungureanu. Cred ca sunt unii dintre putinii „artisti” din judetul Suceava care au avut succes national.

  2. Andrei spune:

    Berti Barbera habar n-aveam ca e din Suceava (sau Radauti). De Mani stiam, am impresia ca statea la vreo 2 blocuri de mine, dar cu Novocaine nu prea a avut succes, iar Urma e formatie clujeana. Din Radauti nu stiu absolut nicio formatie. Era la un moment dat o formatie de liceeni care se chema Sirius, dar s-a destramat, dupa un accident destul de grav al vocalistului parca. In schimb, la Suceava e destul de activa scena muzicala, cu nume ca Oddyssey, Piatra, T-Jazz sau 99 Degrees.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: