Click. RECENZIE DEMO. Taine Folk. Taina

Taine Folk. Taina

!!!.

2002, independent

Braşov

Aceşti Peter, Paul & Mary ai României ne arată ce se poate face cu un blockflöte, tamburină, chitară şi bongosuri. Încercarea moarte n-are, dar trioul (Genoveva, Romell şi Nelu) a înregistrat materialul într-o sală de repetiţie cu acustică care lasă de dorit …sau a băgat un efect (neinspirat) de ecou pe voci. Muzica este foarte FOLK, melodică, cu texte mature, chiar bună pentru adormit copiii. Cea mai tare piesă este Visu’ Pierdutu’. Din păcate, muzica flower-power din scena San Francisco de la finalul decadei 7 nu a prea prins la noi. Va fi greu să-şi găsească producător.

Componenţa

  • Genoveva Lazăr: voce, tamburină, blockflöte, compozitor, textier
  • Nelu Lazăr: voce, chitară, bongos, tamburină, blockflöte, compozitor, textier, orchestrator
  • Mircea Romell Alaman: voce, chitară, blockflöte, compozitor, textier, orchestrator

www.tainefolk.com

Comments
2 Responses to “Click. RECENZIE DEMO. Taine Folk. Taina”
  1. Romell spune:

    As fi vrut ca inainte de aceasta recenzie autorul articolului sa documenteze mai bine continutul. Albumul „Taina” a fost inregistrat intr-o camera de camin pe un microfon de calculator. Rezulatul este mai mult decat multumitor. La vremea anilor 2000, adica acum 10 ani, acesti „Peter, Paul & Mary” (cand un PC folosit ca si DAW era un lucru greu de gasit) si-au folosit priceperea pentru a incropi un mic album pentru prieteni, pentru cei apropiati nicidecum pentru piata muzicala. Nu vreau sa pun la indoiala intentia si priceperea autorului acestui articol, dar in momentul in care faci o critica o recenzie fie ea si destructiva este de apreciat un ton neutru si o voce grava cel putin la limita bunului simt. Ma amuza teribil fraze de genul „sau au bagat un efect” , „finalul decadei 7” sau „cea mai tare piesa”.

  2. trebuie sa tineti cont ca autorul a scris recenzia acum 7-8 ani. nu am modificat nimic din text, deci este valabil exact pentru acel moment in timp. ma scuzati ca am luat materialul atat de in serios…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: