Zoom. Z&Z. DJ Pagal

DJ. Techno

DJ Pagal

  • An debut: 1999
  • Localitatea: Bucureşti

http://www.djpagal.ro/

DJ Pagal este unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi DJ, aducând o mare contribuţie mişcării clubbing si scenei de muzică electronică autohtonă.

Andrei Radu Motoc (n. la Bucureşti în 19 octombrie 1978) învaţă bine, dar chiuleşte mult de la ore, fiind rocker rebel. Îşi cumpăra muzica pe casetă, mergea la toate concertele de punk-rock de atunci şi călătorea des la Budapesta, licean fiind, ca să vadă Metallica, Guns’N’Roses, Pearl Jam Live.

În liceu, face un pas mare înainte cu pasiunea sa, devenind basist la o formaţie rock, apoi deschizând un cabinet de tatutaje cu un amic.

După ce se deschide Studio Martin, Andrei Radu Motoc descoperă muzica electronică şi începe să frecventeze cluburile de gen ale vremii, precum Easy-Busy şi Zerillo’s

Tot in aceasta perioada îl cunoaşte pe primul promotor de muzică electronică din România, pe nume Gianni, italian la origine, care l-a adus pe Rosario Internullo la Bucureşti. Acesta devine bun prieten cu Andrei Radu Motoc, urmând o perioadă în care Rosario Internullo învaţă limba română de la Andrei, iar viitorul DJ Pagal învaţă arta de a lucra cu platanele. O vreme cântă şi mixează împreună.

Dorind sa se afirme pe plan individual, DJ Pagal îşi adoptă numele de scenă şi se orientează spre muzica de afterhours. Face PR la clubul Zerillos, mixează în Colours, Karma (Bucureşti), DV8, Club Space (unde a fost rezident o perioadă), Heaven, Il Divino, MCM Cafe, Space, Underground, Voodoo, The Web, Wings, Zerillo’s, Club 21, Oxxo şi Kudos la Mamaia şi Club Bizar la Constanţa… ajungând unul dintre puţinii DJ autohtoni invitaţi să mixeze în La Mania Mamaia (2002).

Nebunia techno cuprinde Litoralul. După 2001, când DJ Pagal este introdus publicului estival prin evenimentul In Deep and Dance Days, organizat pe Litoral de 1 mai, DJ Pagal participă la toate caravanele anuale Liberty Parade organizate din 2002 până în prezent, atât în camioane cât şi pe scenă, unde a mixat în faţă la peste 10.000 de oameni.

Din 2004, după ce este introdus în programul de la The Mission, la a doua ediţie a Premiilor Nights.ro, DJ Pagal este clasat, în urma voturilor exprimate, pe locul 2.

DJ Pagal începe călătoriile în afara graniţelor tot în 2004, mixând până în prezent în diverse cluburi din Olanda, Italia, Ungaria, Belgia.

Lista realizărilor sale culminează în 2006, Pagal primind premiul pentru Cel mai bun DJ român la Nights.ro.

Mai recent, DJ Pagal a realizat un remix a piesei Violent pentru Paraziţii (considerată formaţia hip hop a momentului) şi remixul la piesa Scream, semnată N-eat Groove şi Rocca.

Vineri 5 februarie

CLUJ. Obsession

22:00

10 lei < 00:00 > 20 lei

Rezervări: 0740.616.106

http://www.djpagal.ro/

http://www.myspace.com/djpagal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: