Click. RECENZIE. Negură Bunget. Măiestrit/Măiastru Sfetnic la KOGAIONON

La CZB nu suntem nici profilaţi pe muzică Black Metal, nici nu am ascultat albume şi muzică de acest gen în aşa măsură încât să ne permitem să ne dăm cu părerea în această direcţie.

De aceea, pentru că Negură Bunget înseamnă ceva pentru muzica românească şi pentru că CZB doreşte să promoveze muzica de calitate, indiferent de domeniul muzical, am hotărât să vă redirecţionăm pentru RECENZIA albumului Măiestrit 2009 / Măiastru Sfetnic 2000 reînregistrat, spre www.kogaionon.com

AICI: http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_recenzii_romana/negura_bunget_maiestrit.html

Kogaionon.com este pasiunea unui tânăr sucevean, Doru Atomei (n. 1970) consumator de muzică Black Metal.

Toata nebunia ce tine de Kogaionon are radacini mai indepartate, de pe vremea cand o gasca de cunoscuti au pus bazele unui post de radio local, primul din Suceava, cu acoperire regionala, intitulat Top’91.

Incepand cu decembrie 1991, timp de 10 ani, s-a difuzat in fiecare luni seara, dupa BBC-ul de la orele 23.00, emisiunea de muzica Metal, sub numele de Antofagasta Radioshow.

CZB: De cand exista acest website?

Kogaionon.com: Din primavara lui 2006, insa istoria Kogaionon incepe din 1995, cand a aparut primul numar din revista in varianta tiparita…

vezi aici

si in engleza, in varianta completa si despre evenimente si DonisArt, aici:

CZB: Este un fel de Fanzine online?

Kogaionon.com: Da, se poate spune ca este un fel de fanzine online.

CZB: Care sunt genurile muzicale promovate?

Kogaionon.com: Cam tot ceea ce e underground si are conexiuni sau atingeri cu zona Dark: Metal, Wave, Ambient, Ethereal, Goth, Industrial, NeoFolk, PostRock …

CZB: De ce numele Kogaionon? Ce inseamna pentru tine Kogaionon?

Kogaionon.com: Kogaionon tine de mitologia dacica, de stramosii acestor locuri, cu cca 2000 de ani in urma, cand dacii au fost asimilati (asa declara unele izvoare) de Imperiul Roman si mai tarziu au devenit romani. Se spune in mitologie ca Zalmoxis, marele preot dac (pagan) al acestor tinuturi, s-ar fi retras pe un munte sacru, intitulat Kogaionon. Acest Zalmoxis ar fi fost primul reformator al religiei pagane si de aici si legatura cu Kogaionon: locul unde este un munte cu piatra dura si unde se afla o depresiune circulara de tip caldare… iar acolo este preot un om nou ce aduce multumire sufleteasca… Cam aceasta ar fi traducerea aproximativa din mai multe limbi : latina, greaca…

CZB: Cat de des postezi infos si stiri?

Kogaionon.com: De cate ori consider ca apare ceva nou interesant… poate sa insemne saptamanal, bisaptamanal, lunar si mai relaxat pe timp de vara, cand nici vremea nu te ajuta in a „explora” dimensiunea dark de care am amintit mai devreme..:-)

CZB: Care au fost cele mai citite subiecte pana acum?

Kogaionon.com: Interviurile si recenziile (pentru cei de afara) si Editorialele si Playlisturile pentru cei din Romania.

CZB: Care a fost primul eveniment organizat de Kogaionon? Cand va fi urmatorul?

Kogaionon.com: Primul a fost in aprilie 2008, pana acum au fost opt concerte, cu urmatoarele trupe: ARCANA, ICE AGES, ATARAXIA, IN SLAUGHTER NATIVES, CASCADEUR, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, SPIRITUAL FRONT, ROME, INDIAN FALL, SHINING, DER BLAUE REITER, NARSILION, :OF THE WAND AND THE MOON:,TRIARII, TRIORE.

Cel mai recent a fost DORDEDUH si THY VEILS duminica 24 ianuarie, la Bucuresti…. si urmeaza

  • Agalloch + Alcest in Martie, la Bucuresti si Brasov.

CZB: Din ce localitate activezi?

Kogaionon.com: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Suceava… sunt intr-o continua miscare, important e ca laptopul e la mine tot timpul…:-)

Links

Email: kogaiononmagazine@gmail.com

www.kogaionon.com

www.myspace.com/kogaionon_land

www.donisart.ro

Gasiti mai jos linkul catre recenzia prezentata de Kogaionon Magazine pentru cel mai reprezentativ album Black Metal autohton de pana acum:

http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_recenzii_romana/negura_bunget_maiestrit.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: