Byte. ECOU. 2010. Februarie 4. HiQ îşi pierde solista nr. 2

De curând s-a spart buba. Am prins vestea plecării solistei (Anya) de la Hi-Q.

Anya (care doreşte să rămână simplu, Anya) a fost în emisiune la Cătălin Măruţă săptămâna trecută (Happy Hour de la Pro TV) şi a declarat că Măruţă este singurul prezentator care a intuit acum un an că lucrurile nu funcţionează în interiorul formaţiei Hi-Q.

Anya a făcut publică despărţirea ei de formaţie în cadrul emisiunii de joi 4 februarie. Managerul trupei, solistul Mihai Sturzu, era plecat în concediu în aceeaşi perioadă. Anya se bucură de succes alături de alt solist, DJ, Jay-Ko, cu care are o piesă difuzată la radio şi doreşte să se lanseze pe cont propriu după doi ani în care a cântat alături de Hi-Q.

În aceeaşi emisiune, a explicat faptul că 80% din meritul succesului proiectului Hi-Q se datorează lui Florin Grozea. Astfel, deducem că lipsa de comunicare de care se plânge există mai mult între ea şi Mihai Sturza.

În aceeaşi emisiune, Anya enumeră plecările celor cu care Duetul de la Hi-Q a colaborat de-a lungul anilor: Dana, Nicoleta, trupa Zero, Neuro, DJ Star şi acum Anya.

Anya a motivat că nu există bun simţ şi respect din partea membrilor fondatori pentru ceilalţi membri cu care se colaborează la proiect …

În acest sens, CZB a pregătit un interviu cu fostul chitarist de la Hi-Q, Neuro, originar din Gherla, care va fi publicat peste câteva ore.

Florin Grozea a fost consternat. Tocmai se făcuseră câteva înregistrări de voce cu Anya cu o seară înainte, dar nu i-a zis nimic despre decizia ce o luase deja.

Este foarte clar că aici este vorba de nemulţumiri tărăgănate de prea mult timp. Asta a dus la o acţiune lipsită de fair-play din partea solistei, dar care pe ea, pe moment, a uşurat-o de o grămadă de frustrări. Anya (originară din Sibiu) a fost primită în formaţia condusă de Mihai Sturzu si Florin Grozea în aprilie 2008.

Bloguri Hi-Q.

http://www.hiq.ro/blog/florin/

http://www.mihaisturzu.ro/blog/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: