Byte. ŞTIRE. Adrian Borţun iese din Taxi

Povestind recent cu Dan Teodorescu de la Taxi, am aflat că din 2010 a rămas singurul membru fondator în formaţie.

CZB: Cum vă explicaţi faptul că în cei 11 ani de drumuri cu Taxi-ul, s-au dat jos doi din maşina? Aţi tinut legătura cu George Pătrănoiu şi Lucian Cioargă? …sau ochii care nu se văd… nu se mai văd.

Dan Teodorescu (Taxi): Mă simt nevoit să vă actualizez informaţiile şi să vă spun că au ieşit chiar trei din maşină. Actualul basist al trupei Taxi se numeşte Kerezsi Csongor, locuieşte în Sf. Gheorghe şi este absolvent al Conservatorului din Budapesta. Referitor la explicaţii, am trecut aceste “ieşiri” la categoria “fenomene inexplicabile”, alături de percepţia extrasenzorială, OZN-uri, Bigfoot şi murmurul din Taos.

George a rămas întotdeauna aproape de trupa Taxi. Şi nu ăsta e motivul pentru care ţin să menţionez că este un chitarist de excepţie. Spun asta pentru că aşa este.


Byte. Basistul Adrian Borţun a mai avut o tentativă de plecare de la Taxi în ianuarie 2005, când a început să repete in cognito cu altă formaţie. Era vorba de revenirea trupei Timpuri Noi pe scenă după o pauză de patru ani (doar că atunci a plecat definitiv doar bateristul Andrei Bărbulescu de la Taxi).

www.trupataxi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: