Click. RECENZIE LIVE. Ovi. Diesel Club. 27 Februarie 2010

27 Februarie 2010

Diesel Club

Ovi

(Ovidiu Cernăuţean Jakobsen)

!!!!

Ovi (numele său complet fiind Ovidiu Cernăuţean Jakobsen) a reuşit să mă mişte mai mult decât Paula Seling. Sunt sigur că dacă publicul era un pic mai altfel, reuşea un show şi mai intens, chiar şi din spatele pianului electronic.

Artistul român, plecat de prea mulţi ani în Norvegia, a interpretat piese pop mature, precum Under My Skin (scrisă de Cole Porter în 1936, devenind o piesă emblematică pentru Frank Sinatra) sau Walking In Memphis (compoziţia fiind semnată de Marc Cohn în 1991, iar noi o cunoaştem mai bine după preluarea făcută de Cher în 1995), pe lângă piesele proprii.

Publicul a fost mult mai cald la Ovi decât la Paula Seling, iar asta se poate datora şi pieselor alese pentru preluări de către fiecare în parte, deşi ne-am fi aşteptat ca Paula Seling să fie avantajată de repertoriul mai familiar şi popularitatea de care se bucură, fiind activă de mai mulţi ani în ţară.

Dintre alte coveruri interpretate impecabil a mai fost una semnată de Robbie Williams, unde se simte că are aproape acelaşi timbru, doar că cel al artistului nostru este puţin mai metalic.

La acest concert am văzut un Diesel Club care de obicei este plin la concerte. În această seară însă au fost cel mult undeva între 60 şi 70 de persoane la spectacol.

Se pare că fiind o grămadă de evenimente organizate în aceeaşi seară, în mai multe locaţii decât doar cele despre care scriu cronici de concerte la CZB, publicul s-a împărţit şi răsfirat.

De aici am plecat la concertul celor de la The Trousers din Booha Bar.

CITIŢI AICI.

Comments
One Response to “Click. RECENZIE LIVE. Ovi. Diesel Club. 27 Februarie 2010”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: