Click. CONCURS. Club Midi lansează campania Vreau DJ!

Club Midi porneşte o serie de concursuri interesante cu premii atractive şi un mare eveniment la care TU poţi decide DJ-ul invitat.

Eşti invitat să-ţi faci cont pe site-ul www.vreaudj.ro şi să propui ce DJ vrei să vină la Cluj-Napoca.

Propune DJ-ul tău preferat şi vei intra în cursa pentru marele premiu: TU + cinci prieteni veţi fi invitaţii VIP la marele eveniment. De asemeni vei primi un Gold Card pentru două persoane cu care vei putea intra gratuit la orice eveniment din Club Midi, valabil pentru 2010, iar consumaţia va fi din partea casei.

Va urma o perioadă de votare a listei cu cei mai ceruţi DJ. În paralel cu campania de votare, timp de 4 săptămâni, se organizează concursuri interactive cu o grămadă de premii on-line.

TU poţi decide DJ-ul invitat. Trebuie să-ţi faci cont pentru a putea participa. Campania Vreau DJ se desfăşoară pe parcursul a 6 săptămâni, din 5 martie până în 20 aprilie 2010.

În paralel cu votarea, săptămânal, se vor derula concursuri cu premii foarte atractive. Propune DJ-ul tău preferat şi vei intra în cursa pentru marele premiu: TU + cinci prieteni veţi fi invitaţi VIP la marele eveniment. Vei primi un Gold Card, valabil petru două persoane, cu care vei putea intra gratuit la orice eveniment din Club Midi, valabil tot anul 2010.

Se mai oferă un premiu la alegere, un curs de DJ la Bucureşti sau un soft profesional cu care poţi învăţa singur să mixezi.

Fii activ pe site.

Dacă eşti cel mai activ clubber, vei putea căştiga un weekend la Mamaia, de 1 mai, pentru tine şi încă o persoană pentru Festivalul Sunwaves, şi veţi fi cazaţi la un hotel de 3 stele.

CITIŢI DETALIILE AICI

www.vreaudj.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: