Click-Zoom. INTERVIU-INDUSTRIE. Kid Chriss. Club Midi

Club MIDI din Cluj-Napoca este

  • locul 28 la nivel mondial

  • şi numărul 1 în România!

În topul mondial al cluburilor pe 2009, realizat anual de publicaţia DJ Mag (respectată în acest domeniu) Club Midi din Cluj-Napoca ocupă poziţia 28 pe plan mondial. Astfel, clubul de muzică electronică din Cluj-Napoca a devenit cel mai tare club din România pentru prima dată.


Prestigioasa publicaţie remarcă aerul super-fresh si petrecerile intense care au ca şi oră de închidere momente îndepartate ale dimineţii, scrie nights.ro.

Cu un an înainte, în DJ Mag Top 100 Clubs pentru 2008, clubul clujean (deschis de Raluca Nicola şi DJ-ii Kid Chriss şi Mihigh în urma cu trei ani) se clasase pe poziţia a treia la nivel naţional şi pe locul 57 la nivel mondial.

Pentru a imortaliza momentul în scris, am discutat cu asociatul Kid Chriss (foto) despre Club Midi.

Ne cerem scuze. Nu am pus diacrtitice din lipsa de timp.


CZB: Clubul e infiintat in 2007. Te asteptai cand ai deschis sa ajungi atat de departe?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Am investit mult in club, atat bani cat si pasiune si timp. Totusi nu ma asteptam sa urcam asa sus in topul mondial.

CZB: Ce modificari sau imbunatatiri au fost aduse clubului de la deschidere?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): A fost upgradat sunetul, luminile si partea video. Designul interior a fost regandit de Sani, acelasi designer care a proiectat de la inceput clubul.

CZB: Cu cat timp inainte de a se anunta in presa ai fost contactat si anuntat de pozitionarea clubului in topul international a revistei DJ Mag? Ce ai simtit pe moment si ce sentimente ai fata de aprecierea strainilor?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Am fost anuntat ca am urcat in top cu vreo 2 saptamani inainte, iar cu o saptamana inainte de aparitia topului oficial am fost anuntati ca suntem pe locul 28 pe plan mondial in 2010. M-am bucurat.

Toti DJ-i si invitatii care vin la noi ne apreciaza clubul si programul, dar si orasul, majoritatea avand doar experienta de Bucuresti sunt mirati sa vada in Romania orase cu centre medievale, curate si civilizate.

CZB: Cred ca este prima data cand un club din tara surclaseaza un club de la Bucuresti. Te astepti sa primesti oferta de franciza pentru Bucuresti?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Nu, nu ne intereseaza deloc partea de sud a tarii, noi vom ramane doar pe Transilvania.

Vreau sa precizez ca este cea mai buna clasare din toate timpurile a unui club romanesc in DJ Mag Top 100 Clubs.

CZB: Cu cota inaintata, poti avea intrare mai buna si la alti DJ (sau alte agentii de impresariat) sau Live act Electronica care inca nu au ajuns la Cluj?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Pot sa spun ca deja eram cunoscuti si nu mai aveam probleme in negocierile cu agentiile internationale de booking. Majoritatea DJ-ilor pe care i-am adus sau ii vom aduce sunt bucurosi sa vina la noi.

CZB: Cum ai reusit sa mentii standardul ridicat in plina criza (ma refer la genurile muzicale promovate fara compromisuri si cota invitatilor)?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Mereau cautam sa aducem nume noi, premiere pt publicul din Transilvania. Suntem atenti la ce isi doreste lumea, am lansat si un website care va da ocazia publicului sa isi aleaga DJ-ul din club … Vreaudj.ro .

CZB: Taximetristi mi-au povestit ca este vad bun Club Midi sambata dimineata intre 6 si 9 dimineata… si ca dupa 4 dimineata lumea migreaza din Obsession la Midi. Care consideri ca este reteta pentru Midi Nights?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Reteta este simpla, DJ de top, sound si visual de top, preturi bune la bar, atmosfera unica.

CZB: Cum decurge colaborarea cu Unusual Suspects şi Dubious Underground Association?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Colaborarile pe care le avem cu Unusual Suspects si D.U.A. sunt foarte bune, aceste agentii fiind infiintate si conduse de persoane cu care ne asemanam foarte mult prin faptul ca ne-am implicat in industria muzicala din pasiune.

Toate evenimentele lor sunt reusite, sincer.

CZB: In ce masura a crescut si cota ta ca DJ, avand mereu aparitii inaintea invitatilor atunci cand este vorba de evenimentul clubului?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Aparand inaintea invitatiilor iti da doar sansa sa fii auzit, cota iti creste daca faci treaba buna si esti apreciat si invitat mai departe de altii promoteri. Eu am avut ocazia sa evoluez si sa invat multe la club.

CZB: Cum merge emisiunea la radio?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Merge foarte bine, multumita lui Sebi, PR-ul nostru online care se ocupa si de programul emisiunii. Am difuzat multe mixuri de exceptie inregistrate la Midi, din care merita reamintite cele cu Tania Vulcano, Marco Carola, Cassy, Audiofly.

CZB: Cum merge campania concursului Vreu DJ? Are impactul dorit?

Kid Chriss (co-patron Club Midi): Merge foarte bine, avem peste 2000 de persoane inscrise in concursuri, premii interesante si substantiale, parteneri pe masura. Ne bucuram ca se discuta multe subiecte pe forum si speram ca prin aceasta campanie sa fim mai aproape de public, si cu ajutorul lor sa facem un program cat mai bun pe viitor la Midi.

Club Midi este deschis de mai puţin de trei ani de zile, dar se impune pe scena cluburilor europene de muzică electronică, făcând deja parte din anumite circuite constante ale unor DJ de marcă mondială.

This is the perfect club. Amazing room, amazing sound, amazing light and run by people that live it and breath it and with undoubtedly the best crowd in the world. The Romanians know how to party.

Steve Lawler. CEO Viva

Steve Lawler a mixat la redeschiderea din toamnă, fiind urmat de o mică armată de DJ pricepuţi precum Magda, Tania Vulcano, Loco Dice, Booka Shade, Cassy, Marco Carola, Valentino Kanzyani şi Satoshi Tomiie, precum şi nume autohtone ce s-au impus pe plan european [A:RPIA:R] şi Livo & Roby.

Byte. Studio Martin din Bucureşti a rămas al doilea club din România, pe locul 34 (în urcare 5 locuri faţă de anul trecut).

Club MIDI Cluj

  • Capacitate 1200 persoane
  • Soundsystem Surround Funktion One!
  • 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
  • Scena 2 – „THE DUBLAB”
  • Aer conditionat
  • Garderoba gratuita
  • Intrare +18 ani!
  • Atitudine pozitiva, NO VIOLENCE! NO POGO!

www.clubmidi.ro

Urmează o lună plină la Club Midi. Aprilie 2010. Check It Out!

Această prezentare necesită JavaScript.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: