Click. RECENZIE. Mudvayne. The New Game

Mudvayne. The New Game

!!

2008, Epic

Pimp-Metal

În SUA după 2000 încoace are loc o tentativă colectivă de a îngropa nu metal-ul în propriile clişee şi autoplagieri, tentativă care aş spune eu a transformat o scenă muzicală cu perspectivă într-un bâlci de valori de mâna a doua. Nu metal-ul explodase la mijlocul anilor 1990 oferind câteva trupe de renume precum Korn, Deftones, Coal Chamber, Slipknot sau Limp Bizkit. Pe la începutul anilor 2000 aceleaşi trupe de renume îşi schimbă radical cursul spre un gen de muzică care ar putea fi intitulat mai degrabă more money-metal. Bineînţeles că această schimbare la faţă a dat naştere unui milion de clone dornice de a strânge dolarii cu lopata şi de a-l întrece pe 50 Cent la greutatea inelului de platină de pe degetul mic de la piciorul stâng. Una din aceste trupe este şi Mudvayne, care în 2008 a ajuns la al patrulea album de studio intitulat The New Game.

De fapt prin The New Game se are în vedere reinterpretarea tupeistă a descoperirilor făcute de Tool, Korn, Slipknot, Soulfy, System Of A Down şi ce vreţi voi dar nu există o evoluţie colectivă la nivel de trupă. Şi precum a spus un critic de la Rolling Stone Magazine: The New Game pare a fi, şi este cu siguranţă The Same Old Game. Acesta este un album doar pentru fani, cărora oricum le-aş recomanda să-şi schimbe gusturile muzicale!

Autor: Gonzo

Comments
One Response to “Click. RECENZIE. Mudvayne. The New Game”
  1. Anonim spune:

    Mie mi-a placut Mudvayne pana la The End of All Things to Come. Si sincer spun ca pana la acel album inca nu era more-money-metal ci nu-metal in cea mai buna formula. Dar nu te contrazic, de acolo pana la New Game si-au pierdut orice urma de nu-metal…

    Bring back 90’s NuMetal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: