Zoom. MEN AT WORK. Turneul „Playing with fire” continuă!

Turneul „Playing with fire” continuă!

Următoarea ţară în care Paula Seling & Ovi vor merge (împreună) pentru a promova melodia Playing with fire este Turcia, unde vor fi prezenţi de astăzi până duminică pentru interviuri şi concerte la Istanbul (vineri 23 aprilie) şi Ankara (duminică 25 aprilie).

Aflaţi în turneul european de promovare a piesei Playing with fire, ce va reprezenta România la Eurovision în semifinala de la Oslo, în data de 27 mai, Paula Seling (căci Ovi nu a reuşit să o însoţească, având obligaţii contractuale asumate în prealabil, în Norvegia) a fost prezentă săptămâna trecută la Sofia, unde a participat la 3 emisiuni TV şi 4 interviuri pentru cele mai importante publicaţii locale. Paula Seling a interpretat live – voce si pian – în cadrul emisiunii Sunday with… melodia Noapte Caldă (compoziţie proprie) şi a prezentat clipul piesei câştigătoare la finala românească.

În Macedonia (la Skopje) Paula Seling a fost întâmpinată de o echipă foarte caldă, care a primit-o cu braţele deschise. Programul Paulei în Macedonia a cuprins un interviu în direct la postul naţional de Radio (unde melodia este difuzată în heavy rotation) şi apariţia în matinalul televiziunii naţionale, unde, de asemenea, a avut ocazia ca, pe lângă videoclipul piesei Playing with fire , să poată interpreta live o piesă proprie, pentru care a făcut efortul să se trezească la 5 dimineaţa, ca să poată face probele de sunet necesare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: