Byte. DE GVSTYBUS. Top 5 cele mai ridicole formaţii din ultimul deceniu. Partea 1. Locul 5

Autor: GVSTY

1.05.2010

Întotdeauna mi-au plăcut topurile şi am observat că lumea e atrasă de topuri. Aşa că, dacă până acum m-au fascinat topurile, poate reuşesc şi eu să construiesc unul despre cele mai penibile, ciudate, ridicole formaţii ale ultimului deceniu. Nu sunt formaţii proaste sau fără talent ci mai degrabă o combinaţie ciudată ce pică în ridicol sau, pur şi simplu, o adunătură de oameni care au combinat sau resuscitat nişte stiluri extrem de nereuşite şi totuşi catchy. Este ca şi cum ai duce-o pe prietena ta să-l cunoască pe tatăl tău….în puşcărie.

Să-i dăm bice:

Locul 5. Horse the Band.

Salut Nathan…the General… ahm… îmi place că muzica ta e aşa…” Nu pot să explic ce dracu e cu muzica lor. E absolut absurdă. Ştiu, asta e ideea dar ei reuşesc să amplifice absurdul prin artă abstractă. E „absturctă”… devenind totodată ridicolă. E acea combinaţie de deathcore cu muzica de nintendo. Nintendocore. Sunt zero cuvinte prin care pot explica ce înţeleg şi ce-mi place la ei şi muzica lor. Există multe formaţii care pur si simplu put a ciudat şi se complac în asta extrem de evident, dar Horse The Band fac din asta o mâncare de fasole cu Fanta şi chiştoace de ţigară. „Nathan…am inţeles bine?…Care dinozaur?”

Această serie de articole face parte din

Retrospectiva Deceniului 1 din Mileniu 3 (2000-2010)

Comments
3 Responses to “Byte. DE GVSTYBUS. Top 5 cele mai ridicole formaţii din ultimul deceniu. Partea 1. Locul 5”
 1. Sir Olaf Pol spune:

  eu unul zic ca trebe mult talent sa poti canta asa … e foarte greu de digerat … dar asta zic ca nu e pentru toata lumea … 😀 … a se vedea si iwrestledabearonce … care sunt un deathcore cu jazz ma rog se poat polemiza si se pot scrie multe articole in privinta asta … dar horse the band este unu din pionerii acestui stil … restul sunt doar fanta cu fasole fara chistoc … 😛

  • Gvsty Beckham spune:

   Sa stii ca initial Iwrestledabearonce era pe locu 5 dar astia mi s-au parut mai ridicoli. In orice caz… imi plac Horse The Band mai ales dupa ultimul album (Desperate Living). De aceea nu neg faptul ca sunt foarte talentati.

   • Sir Olaf Pol spune:

    aici depinde cum se catalogheaza ridicolul … the good or the bad way … mai bine ai lua in considereare daca nu e luat deja Attack Attack! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: