Byte. ŞTIRE. Jumătate din Tep Zepi REVINE

Din nu ştiu ce motive, formaţia Tep Zepi revine.

 • O formaţie care a avut potenţial în formula iniţială, cu bistriţeanul Bogdan Rusu la voce.
 • O formaţie care avea chitaristul atât de apropiat ca stil cu Petru Gavrilă de la Luna amară, încât Luna amară a cochetat cu Tep Zepi în deschidere la mai multe concerte într-o anumită perioadă şi l-a convins pe Mihnea Andrei Ferezan să vină în tabăra ei.

De aici, a fost doar un pas mic până la destrămare.

Formaţia a mai şchiopătat un pic, avându-l pe Mihnea Blidariu ca Manager. El a adus-o pe prietena lui, Petra Acker, de la The Others şi aici la voce.

S-au mai câştigat ceva bani din câteva concerte.

La final, formaţia a zis că nu mai cântă, după care a mai cântat o dată la mare.

Acum, formaţia pretinde că revine … cu nucleul trupei intact… nucleul trupei fiind fraţii Ferezan. Dacă tot au schimbat solistul şi toboşarul, din patru membri DOI fiind complet noi şi pentru repertoriu, şi pentru publicul din Bucureşti …

Iar dacă solista de la The Others şi chitaristul de la Luna amară au timp de cântat cu alte formaţii, puteau pur şi simplu să îşi pună alt nume şi să se anunţe că fraţii Ferezan de la fostul Tep Zepi cântă şi ei aici…

Iată Turneul încropat sub numele unei trupe care niciodată nu va mai suna la fel. Ce este tipic pentru o trupă de Bucureşti este faptul că 3 din cele 7 date de turneu au loc în Capitală… şi se anunţă a fi un mare turneu…

13 mai – Cluj-Napoca.

Club Zorky

14 mai – Timisoara.

Club Daos


15 mai – Arad.

Club Flex


20 mai – Bucuresti.

Club Suburbia


29 mai – Iasi. Club

The Hand


3 iunie – Bucuresti.

Club Mojo


17 iunie – Bucuresti.

Club Control

Noua componenţă sub vechiul nume TEP ZEPI

 • Petra Acker – voce (The Others)
 • Mihnea Andrei Ferezan – chitară (Luna amară)
 • Victor Ferezan – bas
 • John Ciurea – tobe
Comments
9 Responses to “Byte. ŞTIRE. Jumătate din Tep Zepi REVINE”
 1. mihnea MIC spune:

  deci ne vedem la concert?

 2. Jack spune:

  deci, NU! 😀

  • avand in vedere numarul commenturilor la acest articol in ultimele zile, se pare ca am atins un subiect sensibil.
   gusturile muzicale sunt mereu subiective.
   referitor strict la NEO in Romania, este acum evident ca prea putini au descoperit formatia pe cont propriu.
   NEO probabil are impresia gresita ca este cunoscuta in INTREAGA Europa. Filmul Kontroll nu cred ca a fost adus la noi, nici in cinema, nici la TV. Faptul ca se dovedeste ca NEO este un no-name act in Romania, dovedeste totodata nivelul de izolare si de lipsa de informatie culturala care se strecoara la noi prin canalele mass media in 2010. Se pare ca singurii romani cu adevarat ajunsi in Europa sunt Europarlamentarii.

 3. mihnea MIC spune:

  pacat ptr ei,daca ce ai spus este adevarat,nu se stie cate sanse va mai avea omenirea de a degusta Tep zepi pe paine.trebuie savurata fiecare bucatica,ptr ca vine sfarsitul….lumii that is.

 4. mihnea (Luna Amara) spune:

  cand ai sa incetezi odata sa-ti dai cu presupusul si cand ai sa incepi sa te bazezi pe informatii concrete?
  de unde stii tu ca eu am adus-o pe Petra in TEP ZEPI? de unde ai aceasta informatie? m-ai sunat sa ma intrebi? ai sunat-o pe Petra? sau pe cineva din TEP ZEPI? de unde ai scos-o ca eu am fost manager la ei? nici vorba de asa ceva!

  • Mihnea Blidariu de la Luna amara, care este motivul pentru care negi faptul ca Mihnea Blidariu de la Luna amara a facut impresariat pentru The Others si Tep Zepi in trecut?
   Era foarte evident ca unde se putea, Luna amara canta constant, alternativ cu The Others sau cu Tep Zepi in 2008 si 2009.
   Au fost chiar mini-festivaluri sau aranjamente de date unde Luna amara, The Others si Tep Zepi apareau impreuna sau la o zi distanta una de alta …
   cand am vrut sa facem o serie speciala de interviuri cu Tep Zepi, inainte de a se destrama, cei 4 din formatie au declarat Silenzio Stampa revistei muzicale CZB.
   cu cine sa discutam atunci daca nu exista deschidere din partea artistilor?
   ce rost are discutia cu artisti care nu stiu ce vor? dupa ce trec festivalurile de vara de unde se mai pot ivi ceva venituri, iarasi se va destrama trupa… Tep Zepi trebuie sa dovedeasca mai intai faptul ca s-au reunit pe bune, si apoi vom discuta cu cine trebuie.
   Faptul ca te enervezi pentru un articol despre Tep Zepi poate deasemenea sa fie o dovada a implicarii tale in proiect, chiar daca intr-o masura limitata, din culise.
   Si exista deja date legate de concerte Tep Zepi cu Luna amara … la Timisoara spre exemplu.

 5. mihnea (Luna Amara) spune:

  am facut si fac booking pt THE OTHERS, asta se stie, e si pe myspace-ul trupei. dar pentru TEP ZEPI niciodata. se pare ca tu uiti: cand ai vrut sa faci interviuri cu ei, Andrei Zodie, managerul lor, ti-a raspuns. deci aveau manager!…
  iar ceea ce m-a enervat este aceasta presupunere, care ne jigneste gratuit atat pe mine cat si pe Petra, ca eu as fi bagat-o pe ea vocalista la Tep Zepi. citesti prea mult „CanCan”, serios. crezi ca poti sa gandesti si dincolo de teoria conspiratiei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: