Byte. ŞTIRE. MAI 2010. Cargo în deschidere la Iron Maiden

Cargo va urca pe scenă în deschiderea concertului Iron Maiden din 15 august in parcarea Polus Center din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului prezentat de clubul de fotbal CFR 1907 Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.

Dar stau şi mă gândesc… Cine este Cargo?

… o formaţie rock care a înregistrat un demo în Franţa în anii 90. Timişoreni care fac un rock românesc. O formaţie care deşi a sunat cel mai bine cu Ovidiu Ioncu Kempes la voce (care a renunţat la muzică după un accident zdravăn cu motocicleta şi a plecat în Australia doar ca să se întoarcă acasă după câţiva ani), cunoaşte momentul său de glorie naţională acum cinci ani cu piesa Ploaia. …şi cam atât.

Mă mir că nu s-a optat pentru o formaţie clujeană.

Mă mir că nu a fost invitată în deschidere Altar Voices of SilenceTruda (cea din urmă având chiar o piesă dedicată CFR-ului, Niciodată nu pierd) …

Se putea face un festival din acest eveniment, să se promoveze trupele tinere ale scenei clujene, precum Rock Norris, Schlitz

Dar nu. Trăim la Cluj, saitul de pe care cumpărăm bilete nu se numeşte Banatulefruncea.com, ci ServusCluj.ro

Este foarte logic să nu fie o formaţie clujeană în deschidere la Iron Maiden la Cluj. Este foarte logic să nu se promoveze scena locală sau tinerele talente.

Trăim în România anului 2010.

Concertul Iron Maiden face parte din turneul The Final Frontier, ce anticipează apariţia albumului omonim. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.servuscluj.ro, acestea putand fi achizitionate cu card bancar sau ramburs, precum şi de la sediul Servus Cluj, din Str. Regele Ferdinand nr. 30, Cluj Napoca (vis-a-vis de Poştă), la preţul general de 100 lei.

Deja s-au vândut 1.000 de bilete numai în străinătate! (1 iunie 2010)

www.servuscluj.ro

Comments
4 Responses to “Byte. ŞTIRE. MAI 2010. Cargo în deschidere la Iron Maiden”
 1. Csaki Romeo spune:

  Nu e o noutate ca trupele locale sunt marginalizate la concertele mari cu trupe din strainatate. Si asta face parte din Romania 2010. Nu e normal ca o trupa sa cante in deschidere la cineva doar pentru ca e din Cluj, dar e normal ca si ele sa apara pe o lista teoretica de posibili artisti.
  In final, cel mai bun sa cante.

 2. doicudoifacdoi spune:

  Sunt de acord. Daca organizatorii cred ca o sa mai ciupeasca 100-200 de oameni in plus se inseala amarnic. Publicul Cargo nu va plati 100 de Ron, mai ales ca e obisnuit cu Cargo la serbari campenesti cu intrare MOCA!!!
  Asta e, vom mai trai in Romania niste anisori!

 3. mihnea (Luna Amara) spune:

  problema nu e ca trupa nu e din Cluj, problema nu e ca publicul Cargo nu plateste bilet fiind obisnuit cu gratuitele fest-uri de bere.
  problema numarul 1 este ca, desi au aproape aceeasi varsta, una din trupe continua sa faca muzica si sa compuna, in timp ce cealalta, din deschidere, o sa vina cu aceleasi piese de acum 4-5 ani (cel putin!). iar din acest punct de vedere, nu se justifica prezenta lor ca opening act.
  m-am saturat de formatii care traiesc din amintiri!

 4. Moment spune:

  Trupe Altar merita cu varf si indesat sa cante in deschidere la Iron Maiden !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: