Byte. ŞTIRE IUNIE 2010. Concertul Aerosmith se mută la Zone Arena

Anul acesta, Bucureştenii au învăţat să facă afişaje şi în alte localităţi mari din ţară cu evenimentele unde sunt invitate vedete internaţionale… probabil pentru că au început să apară concerte asemănătoare şi în alte zone din ţară şi sunt foarte puţini cei cărora le place să facă drumul de 8 ore să îşi petreacă o zi întreagă în capitala cea mai neprietenoasă din Europa.

Problema rămâne însă nesiguranţa ce o dovedesc organizatorii privind condiţiile acestor spectacole. După ce s-a promovat luni de zile concertul Aerosmith într-o anumită locaţie, cei care se ocupă de acest eveniment au hotărât tam-nesam că nu mai e bună locaţia, iar în weekend a apărut ştirea mutării concertului Aerosmith de la o adresă la alta, ca şi cum ar fi vorba de o plimbare de 5 minute între casele unui cartier.

Anuntat iniţial la Romexpo, concertul Aerosmith (şi Raemonn) se mută la noul Zone Arena.

Acum, cei care au cumpărat bilet din timp şi nu sunt din Bucureşti se vor trezi în ziua concertului că au o oră să ajungul din punctul A în punctul B, o să dea bani suplimentari pe taxi (bani suplimentari faţă de şpaga ce şi-o trage şoferul prin ceasul stricat şi traseul modificat după ce aude vorbindu-se cu no, bine şi servus pe banca din spatele maşinii).

Dacă tot se schimbă locaţiile cu 2 săptămâni înainte la un concert promovat de şase luni, de ce nu se gândesc să mute concertele astea cu totul în alte oraşe? Eu personal m-aş duce la concerte dacă ele ar fi organizate la mine în oraş, şi doar aş ieşi din casă cu 90 minute înainte de ora începerii să merg pe jos până la Stadion sau la Sala Sporturilor.

vineri 18 iunie

Zone Arena. Bucuresti

Bd. Barbu Văcărescu 164, cartierul Floreasca

Acces @ 18.00

Noua locaţie oferă avantaje funcţionale organizatorilor şi suplimentarea celor mai ieftine bilete, epuizate momentan în configuraţia oferită de locaţia iniţială.

Desigur, dacă se epuizează şi aceste locuri suplimentare, e foarte posibil să se găsească o altă locaţie mai mare şi mai şmecheră cu două zile înainte, ca să se suplimenteze a doua oară biletele … şi tot aşa.

Harta locaţiei este disponibilă de ASTĂZI (luni 7 iunie) pe site-ul

www.eventim.ro

Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape două ore.

În momentul semnării contractului cu Aerosmith, la începutul acestui an, Zone Arena era încă în stadiul de proiect.

Variantele oferite de mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou (Staţia Aurel Vlaicu sau Staţia Ştefan cel Mare), tramvaiul 5 sau autobuzul 110.

Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare, în librăriile Humanitas din toată ţara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: