Byte. ŞTIRE IUNIE 2010. Schimb de gardă la Centrul Cultural German Cluj

Centrul Cultural German Cluj a luat fiinţă sub egida Societăţii Culturale Româno-Germane, a cărei scop este promovarea schimbului cultural între România şi Germania. De mai bine de 15 ani cele aproape 70 de activităţi anuale ale Centrului Cultural German Cluj, pe lângă cursurile de limbă germană şi bibliotecă, se adresează tuturor celor care sunt interesaţi de cultura germană şi europeană.

Centrul Cultural German Cluj este sprijinit de către Universitatea Babes-Bolyai, Goethe-Institut Bucureşti, Fundaţia Robert Bosch, precum şi de către Fundaţia Culturală a Şvabilor Dunăreni din Landul Baden-Württemberg.

În 23 iunie s-a ţinut festivitatea de încheiere a activităţii d-lui Fabien Stephan şi de începere a activităţii noului director al Centrului Cultural German Cluj.

Noul director, domnul Fabian Mühlthaler, a lucrat până de curând la Institutul Goethe din Cairo. A studiat istoria modernă şi contemporană la universitatea din Freiburg, iar după ce a activat în diferite instituţii culturale din Germania, Franţa şi Egipt, a ajuns la Centrul Cultural German Cluj.

El va prelua activitatea domnului Fabien Stephan, care a condus Centrul Cultural German Cluj în ultimii doi ani şi care astfel îşi încheie misiunea sa ca manager cultural al Fundaţiei Robert Bosch în România.

Deutsches Kulturzentrum Klausenburg

Centrul Cultural German Cluj-Napoca

str. Universitatii nr. 7-9

400091 Cluj-Napoca

Tel.: 0040-264-594492

Fax: 0040-264-594492

http://www.kulturzentrum-klausenburg.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: