Zoom. MOMENTE ROCK. Dance Trauma la Live. No Lies 2007. Chişinău

Radu Ruta-Fulger (chitară ska) a fost dat afară din Dance Trauma, iar acum o lună a avut loc primul concert Dance Trauma fără el. Pentru ca să ne putem aminti de el, în formula veche de la formaţia clujeană de ska punk, am scos de la naftalină filmările făcute de CZB la Festivalul Live. No Lies 2007, de la Chişinău (3.11.2007).

www.myspace.com/livenoliesfest

http://acatarii.blogspot.com


O luăm cronologic.

Am călătorit împreună de la Iaşi la Chişinău. Autobuzele se iau dimineaţa cam din oră în oră până la 12.00 (la amiază). Dacă ratezi aceste ocazii, rechinii te duc puţin mai scump la Chişinău (costa vreo 6 euro pe atunci). Dacă mergi cu autobuzul, nu este întotdeauna sigur că vei ajunge la destinaţie. Mie mi s-a întâmplat odată că am plătit pentru drumul la Chişinău şi m-am trezit dat afară din autobuz la Ungheni (nu eram singurul, am făcut scandal, dar degeaba. Unele situaţii sunt la fel ca la noi).

Autobuzul se ia din faţă de la Billa, care este la 1 km de gara din Iaşi. Drumul durează 3 ore, cu statul la vamă, cu tot. Drumurile din Moldova sunt exact cum erau la noi acum 20 de ani.

CZB. ROAD TRIP la Chisinau cu Radu de la Dance Trauma

Odată ajuns la Chişinău, trebuie să mergi la Green Hills (este o reţea de alimentare din oraş … acum 2 ani aveau 3 locaţii). Aici găseşti Di Toati. Moldova este fostă provincie sovietică, astfel că avem parte de mâncare organică, naturală acolo, ceea ce la noi deja nu mai există decât dacă ai grădina proprie.

La Green Hills, găseşti nu doar cele 8 mărci de bere pe care le găseşti în toate alimentarele de la noi. Acolo sortimentul şi diversitatea este copleşitoare, de la beri ceheşti, sârbeşti şi locale, până la bere braziliană, ucrainiană, rusească (prefer gama Baltika) şi nemţeşti care la noi încă nu au intrat în magazine, precum nefiltrata de la Franziskaner. Franziskaner este tatăl nefiltratelor.

CZB ECOU. Radu de la Dance Trauma. Hobby. Săgeata de vânătoare.

CZB ECOU. Radu de la Dance Trauma. Hobby. Săgeata de vânătoare.  Chisinau. Live No Lies 2007

La concertul de sâmbătă 3 noiembrie 2007 în cadrul primei ediţii a festivalului Live. No Lies de la Chişinău, am făcut această filmare cu un aparat mai slab ce îl deţineam la acel moment. Faceţi abstracţie de calitatea sunetului, şi observaţi mişcarea publicului. Atmosferă ca aceasta la un concert de club nu vezi prea des. Aici s-a cântat preluarea de la Reel 2 Reel. I Like To Move It prima dată.

Au fost 400 de plătitori de bilet la prima ediţie.

CZB LIVE. Dance Trauma. I Like To Move It.

Live No Lies. Chisinau MD. 3.11.2007

După concert, ne-am adunat la unul din organizatori acasă şi am mai stat până dimineaţă la poveşti. Aici Matli ne spune un Banc de Peşti.

CZB LIVE. Dance Trauma. Afterparty. Chisinau. Live No Lies 2007

Drumul înapoi în ţară l-am făcut cu Matli, iar Radu a plecat separat, având alt traseu de făcut. Aceasta a fost atmosfera din autobuz la întoarcere.

ROAD TRIP la Iasi cu Matli de la Dance Trauma. Live No Lies 2007

Dorim mult succes la Radu în continuare.

Dance Trauma acum se prezintă cu un membru nou la Iaşi şi Vama Veche.

Turak Botond va cânta la acordeon şi trombon.

www.myspace.com/dancetraumaband

www.dancetrauma.ro

sâmbătă 10 iulie

Vama Veche. Club Hand

22.00

acces @ 10 lei

Concertul de prezentare al noului membru: Turak Botond.

duminică 11 iulie

Iaşi. Motorfest

Tabăra Ciric

w/ Last Minute (HU), Nivelul 4, Ska Fara Trompete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: