Byte. CITAT. Csaki Romeo. HORRIFY. despre Fanii CFR Cluj

Dupa parerea mea personala, CFR 1907 Cluj are un public de 15 – 20 % care e CFR-rist inrait, restul is bagatori de seama care se dau mari CFR-isti, pentru ca e la moda, de cand baga Arpad Paskany bani in echipa. Astia nu au fost fani adevarati niciodata, ca atunci ii interesa de echipa si in divizia C si in B. Cel mai bun exemplu e o cunostinta care ma tachineaza non stop ca nu tin cu CFR 1907 Cluj si el da… dar a renuntat la abonament cand echipa mergea mai prost, iar acum e iarasi in tribune.

Eu de felul meu sunt Stelist de cand aveam 6-7 ani si raman cu Steaua si de cade in Divizia B si de o muta la Buzau, pe luna sau pe Marte. asta nu se va mai schimba la mine.

Csaki Romeo

(chitara bas, Horrify)

http://www.myspace.com/horrifyblack

Astăzi se joacă Supercupa României.

CFR 1907 Cluj vs. Unirea Urziceni, pe Stadionul din Gruia.

Comments
One Response to “Byte. CITAT. Csaki Romeo. HORRIFY. despre Fanii CFR Cluj”
  1. Nu o sa inteleg niciodata modul asta de abordare… pai o echipa care a activat decenii intregi fara nici un ajutor, fara promovare, ascuns de ochii lumii cum sa aiba fani numerosi? Mi se pare normal ca odata cu cresterea performantei sa creasca si cota echipei si sa aiba tot mai multi fani. Asta asa e si in muzica: o formatie care canta prost si fara promovare va fi un necunoscut fara prea mult public, iar oadata ce nivelul creste si se fac investitii pt promovarea imaginii (inregistrari, turnee, websaituri, participari la festivaluri, etc) apar si fanii in numar tot mai mare. E un lucru normal in muzica, de ce n-ar fi si in sport?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: