Click. FESTIVAL 2010. IRAF. International Romani Art Festival 4

IRAF 2010. International Romani Art Festival 4

22 – 25 iulie 2010

Timişoara

IRAF sărbătoreşte şi onorează într-un mod unic cultura rromă, împreună cu artişti din 11 ţări – din diverse domenii culturale: muzică, teatru, film, fotografie, carte, meştesug, circ modern…

Ca în fiecare an, Asociaţia Culturală TURN oferă un line-up muzical de la tradiţie şi terminând cu ultimele experimente muzicale, mulţi dintre artiştii internaţionali aflându–se în România pentru prima dată.

După ce au rupt scenele din toată Europa şi America de Nord, Balkan Beat Box confirmă oficial prezenţa în IRAF. România este astfel pentru prima dată introdusă în turneul european al trupei. Cu un sound unic, şi o prestaţie live incendiară, asemuită de mulţi cu un spectacol de circ, Balkan Beat Box reprezintă una din senzaţiile electro/world de pe scena muzicală a ultimilor 3 ani.

Paco Pena Flamenco Company revine pe scena IRAF cu un spectacol care a arătat publicului adevăratul spirit flamenco exploatat până la extremele sale teatrale.

Cunoscuţi pentru impresionantele prestaţii live, belgienii de la Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, urcaţi repede în preferinţele publicului celor mai cunoscute festivaluri europene, forţează limitele obişnuite a ceea ce numim în mod obişnuit ska.

Pentru că anul trecut au rupt gura târgului, când încă mulţi întrebau cine sunt, şi pentru că au fost foarte cerută de publicul prezent anul trecut, Mitsoura revine la IRAF 2010 cu un show avangardist, construit pe vocea inconfundabilă a Monicăi – Mitsou.

Ca în fiecare ediţie ne amintim de Django Reinhardt şi de publicul ascultător de jazz, motiv pentru care a patra ediţie IRAF începe cu Swing Manoche Project, iar cu Worldy Savages din Canada, vom experiementa un nou concept, cel de “inteligenţă transalantică”, pe ritmuri de gypsy punk.

Vor mai urca pe scenă Langa – cel mai popular grup gypsy din Slovenia, Nadara, o trupă cu parfum de orient şi occident, Kanizsa Csillagai care se trag din neamul romilor beás din Ungaria şi Ludy Dobri împreună cu care descoperim soundul autentic al Ucrainei.

Nopţile vor fi întreţinute de Dj K-lu şi DJ Gypsy Viking din Canada.

Abonamentele pentru cele 4 zile de festival se pot achiziţiona prin www.bilete.ro până în data de 19.07.2010 la preţul de 58 LEI sau în ziua festivalului la locaţia evenimentului la preţul de 70 LEI

PREŢ BILET:

  • ziua I – 10 LEI;
  • ziua II, III şi IV – 22 LEI/ zi
  • ABONAMENT FESTIVAL– 58 LEI ( pre-sale)

www.iraf.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: