Click. RECENZIE. Relative. Macrophone

Relative. Macrophone

!!!.

2010, independent

Articolul a fost mutat pe noul websait

www.czb.ro

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET AICI

http://czb.ro/articol/1030/

Autor: Eddie Better

Comments
10 Responses to “Click. RECENZIE. Relative. Macrophone”
 1. Porcovu' XCS spune:

  Salut!
  Sunt managerul trupei Relative, link-ul de la sfarsit nu este bun. Albumul se poate descarca gratuit de la urmatoarele adrese: http://www.last.fm/music/RELATIVE+band/Macrophone sau http://www.reverbnation.com/artist/artist_songs/409002

 2. calugaru spune:

  nu asta e linkul pt download !!!
  cine iti scrie referatele ? maicata ? :))
  .

  ( http://www.reverbnation.com/relative#/artist/artist_songs/409002 )

 3. Apollo spune:

  Albumul suna foarte bine, din cap in coada. Ordinea pieselor este relativa.

 4. Porcovu' XCS spune:

  Trupa Relative nu merge pe un tipar anume. E o formatie de 6 oameni care au un trecut diferit, au personalitati diferite. Asta explica si spatele copertii, care este un „dadaism” fabricat de Luci (chitaristul si compozitorul trupei) din mai multe schite facute de un artist care incerca sa satisfaca toate gusturile membrilor… lucru aproape imposibil. Si daca tot suntem la subiectul Luci; el a activat ca DJ in trecut (Greenmagnet), lucru care explica „efectul de dubstep” din piesa Macrophone. Partea de wow wow wow ii oglindeste nebunia. Cei care il cunosc stiu despre ce vorbesc.
  M-am gandit si la radio, dar prefer sa astept finalizarea videoclipului Macrophone sa fie adus un pachet complet, atat audio cat si video. Vreau ca ascultatorii de radio sa ramana uimiti atunci cand doresc sa mai asculte piesa pe youtube.
  Este adevarat ca s-a grabit finalizarea primului album Relative. Clujul e linistit in vacanta, nu stiu cat succes are o lansare de album in perioada asta aici. Din motivul acesta s-a dorit lansarea inaintea plecarii studentilor. Urmeaza viitorul album, se lucreaza la piese noi, s-a schimbat formula. „Macrophone” pregateste terenul.
  Cu Kornuletz s-a mai colaborat si suntem deschisi la astfel de propuneri. 🙂
  Relative interactioneaza cu publicul. Nu a venit niciodata cu un playlist pregatit. Posset alege urmatoarea piesa in functie de starea publicului. Din studio e mai greu de comunicat cu ascultatorul decat de pe scena. Cred ca aproape orice oridine a pieselor nu e suficient de potrivita pentru ascultatorul care face contact cu trupa prin prisma cd-ului sau mp3-urilor de pe internet.
  Numai bine pana la urmatorul album!

  Mircea

 5. Mihai spune:

  Corey Taylor – trebuie să mor și să mă mai nasc de vreo 3 ori până ajung la degetul mic al omului ăluia. Dar da, pentru mine Corey e și va rămâne un exemplu de FRONTMAN (ceea ce imo e mult peste conceptul de solist vocal).

  Oricum mega THUMBS UP pentru baieții Relativi! Sper să aibă cât mai multe concerte prin țară și că următorul album să fie rumegat mai mult (compoziție, pre-producție, înregistrare, mixaj / producție, master, etc etc…)… așa cum se cuvine la noi in ARDEAL! 😀

  Bafta multa,
  Mihai

 6. marock spune:

  eu personal sunt foarte incantat ca avem asa trupa in romania si albumul suna foarte bine ca si compozitie ,creativitate,master ( sunt sunetist de meserie) Chiar l-am ascultat cap coada si e unul dintre acele albume care merg foarte bine in masina .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: