Byte. CITAT. Hauteculture despre Proiecte Solo

CZB: Ştiu că Michi a avut un proiect solo la un moment dat.

Hauteculture: Este culmea, că Michi a început proiectul lui solo cu ceva timp înaintea mea. Nu a fost o chestie vorbită sau simultană, adică aşa a fost să fie.

Dar nici Michi nu a renunţat. E acolo, zace undeva. La un moment dat, într-o mică pauză de Şuie Paparude, poate să reactiveze oricând.

Timp la dispoziţie este, contează foarte mult cum ţi-l împarţi. În ideea că acest album se termină până la sfârşitul anului, nu văd de ce Michi nu şi-ar lua două-trei luni să îşi lanseze un nou album solo, dar la cum merg lucrurile, crede-mă, poţi să intri şi pe sait şi să vezi că frecvenţa concertelor a crescut. Dacă înainte aveam câte un concert pe lună şi mai eram invitaţi la câte un festival unde se plătea doar cazare şi transport, acum lucrurile stau totuşi cu totul altfel şi în nici într-un caz cu vreun compromis. Sunt voci care spun că muzica e comercială. Ai zis şi tu de Cea mai bună zi, unde singurul lucru într-adevăr pop au fost versurile, care au fost explicit simpliste pentru un mesaj cât mai de impact.

Mihai Dobre. Şuie Paparude

http://www.suiepaparude.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: