Byte.ŞTIRE. AUGUST 2010. Ştefan Bănică Jr. trage noul album Super-Love

Ştefan Bănică Jr. a intrat in studio pentru înregistrarea noului album.

Noul album, Super-love, va fi al treisprezecelea disc de autor semnat Ştefan Bănică Jr., va conţine 12 piese şi va fi lansat în toamna 2010.

Aşa cum reiese şi din titlul albumului, acesta va conţine mai multe cântece de dragoste, cum ar fi: Strânge-mă-n braţe, Gustul dragostei, Nu trece zi, Dragostea doare, Ce frumoasa eşti azi, dar si compozitii care ies din acest context, piese satirice cu texte usturatoare sau unele cu mesaj social care reflecta realitatea zilelor noastre. O piesă cu o semnificaţie aparte este Cântec pentru Violeta, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusă de Ştefan Bănică Jr. special pentru fetiţa sa, Violeta.

In stransa legatura cu noul album Super-love, se desfăşoară pe site-ul artistului Campania Super-love, care va dura până la sfârşitul anului 2010, şi este gândită în două etape. Oricine se înscrie până atunci pe site-ul http://www.stefanbanica.ro poate deveni câştigătorul primei etape a campaniei şi va fi invitatul special al lui Ştefan Bănică Jr. la evenimentul de lansare a noului album Super-Love, organizat la Bucureşti, unde va primi primul disc cu autograf şi o excursie de neuitat, oferită de Automobile Bavaria Group, la Centrul BMW Welt din München. În excursia oferită drept premiu câştigătorul va putea merge gratuit împreună cu persoana iubită.

Din toamnă şi până în decembrie va avea loc a doua etapă a campaniei, dedicată celor care vor cumpăra discul Super-Love şi se vor înscrie pe site folosindu-se de seria şi numărul unic de pe disc. Ei vor avea astfel şansa de a primi Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-Love, chiar în timpul Concertului extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică Jr., ce va fi transmis la televiziune.

www.stefanbanica.ro

Comments
One Response to “Byte.ŞTIRE. AUGUST 2010. Ştefan Bănică Jr. trage noul album Super-Love”
  1. criss spune:

    Acest concurs SUPERLOVE este o TEAPA pt.ca nu are regulament iar cei care se ocupa de concurs au spus ca nu vor sa-l publice fiindca este o “chestiune artistica”. Sa vedem ce spune OPC-ul si ANPC-ul!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: