Byte. ŞTIRE. SEPTEMBRIE 2010. Degustare Bere CZB pentru Le General

Le General ne-a rugat să degustăm trei tipuri de beri care vor fi importate special de la berării independente din Germania exclusiv pentru acest local din Cluj.

Aici aveţi părerea CZB despre unul din cele trei beri, cu pozele tuturor sticlelor în avanpremiera lansării lor la barul clubului Le General.

berea 2. degustare acasa.

sambata 28 august 2010

Riedenburger Ur-Weizen

grau rosu nemtesc din regiunea Bavariei.
din parcul natural protejat Altmuhltal.

are culoarea pietrei arse.

este foarte aromat. are gust de parca ar fi condimentat, dar nu contine nimic in plus fata de reteta obisnuita. Se pare insa ca graul rosu din aceasta regiune a Bavariei, care mai creste si intr-o anumita regiune din Rusia, are niste proprietati deosebite care ii confera un gust iesit din comun, cu o aroma care ramane vie in gura mult dupa ce ai inghitit lichidul.
se pare ca aceasta este o reteta medievala.


berea se toarna ca o nefiltrata. cand torni lichidul, se vede ca este mai consistent. cand torni spuma deasupra, se observa consistenta deosebita si culoarea aramie, mai inchisa la culoare fata de berile blonde de gen. consistenta aminteste de stout-urile britanice. la fel si gustul, care se aseamana cu stout-ul prin gustul amarui, si senzatia de bere dura, dar care se deosebeste de stout prin alunecarea mai placuta avand anumite proprietati mai fine, mai apropiate unei beri nefiltrate, fata de senzatia gustativa aspra si a calitatii aromei dure a unui stout la inghitire.

este un produs Bio.

spre deosebire de toate nefitratele pe care am avut norocul sa le degust pana acum, acesta lasa urmele de spuma pe marginile canii. precum zatul unei cafele de calitate, dupa care iti poti citi viitorul.

aceasta bere nu este nici blonda, nici bruna. se categoriseste in zona de mijloc/intermediara, a berilor roscate. zatul este foarte puternic si mai trebuie agitat putin paharul inainte de ultima gura, pentru a dilua si savura intregul continut al sticlei.
m-as bucura sa traiesc intr-o tara cu traditie si pofta de bere. Aceasta ar fi una dintre preferatele mele cu care sa-mi inchei fiecare zi de lucru la o poveste cu amicul cel mai bun.

pozele celor trei beri.

Bere cu aroma puternica si gust patrunzator

Acest tip de bere este BIO. produs natural. dupa reteta medievala.

Aceasta bere are elemente predominante de bere bruna, mai strong

Acest tip de bere este BIO. produs natural. dupa reteta medievala.

Mulţumim Le General pentru încrederea acordată.

Comments
One Response to “Byte. ŞTIRE. SEPTEMBRIE 2010. Degustare Bere CZB pentru Le General”
  1. Ce pofta de bere mi-ai facut…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: