Click. RECENZIE LIVE. Relative. CLUJ Flying Circus. 10.09.2010

Vineri 10 septembrie 2010

Flying Circus. CLUJ

22.15

Relative

!!!!!

A trecut o vară întreagă în care nu ne-am mai întâlnit cu Relative la Cluj.

S-au petrecut unele evenimente importante în cadrul trupei, de genul, accidentul grav suferit de iKim (percuţie), care l-a împiedicat să urce astăzi pe scenă la Flying Circus. Apoi, Cernobil a fost dat afară din formaţie pentru repetatele întârzieri. Picătura care a umplut paharul a fost faptul că a ieşit complet dezbrăcat pe scena Festivalului IRAF din Timişoara … deşi organizatorul le-a spus clar că nu doreşte ca vreunul să iasă dezbrăcat pe scenă în momentul când le-a văzut vestimentaţia de scenă.

În locul lui Cernobil a venit Vlad Codorean (ex-tobe, Rockhouse).

Eram obişnuiţi cu ideile trăznite de vestimentaţie de scenă ale trupei pentru fiecare concert. Astăzi s-au prezentat în uniforme de Bodybuilding. Subtilitatea cu bodybuilding este probabil că se rodează noua formulă şi noul sound cu noul chitarist Vlad Codorean (care cântă la şapte corzi!).

Acesta a fost primul concert în noua formulă. În continuare, aluziile cu conotaţie sexuală nu lipsesc din comentariile dintre piese ale solistului (care sunt mereu spontane şi foarte picante). Luci se strâmbă la fel de fain în timp ce cântă la chitară. Călugăru are tonuri superbe la bas! Vlad este noul as din mâneca formaţiei, aducând şapte corzi şi alt feeling pieselor Red Hot Chili Peppers meets Rage Against the Machine.

S-au prezentat două piese noi. Aici puteţi asculta una dintre ele.

Am vrut să mai adaugăm un semn pentru chiloţei, dar ulterior am considerat că s-ar putea considera a fi o re-marcă sexistă şi am rămas la doar cinci semne pentru prima apariţie din toamnă la Cluj.

Următoarele concerte Relative la Cluj:

Relative urmează să cânte la un mini-festival în Irish&Music Pub la jumătatea lunii octombrie şi la Sala Mică de la Fabrica de pensule la jumătatea lunii noiembrie.

CLICK AICI PENTRU FOTODOCUMENTAR

Comments
4 Responses to “Click. RECENZIE LIVE. Relative. CLUJ Flying Circus. 10.09.2010”
 1. Porcovu' XCS spune:

  Este primul concert la Cluj Napoca in noua formula. Relative a mai avut un concert in Suceava cu Vlad la chitara, la o zi dupa accidentul lui iKim.
  Multa bafta Flying Circus!

 2. Vad ca imbracamintea aleasa de noi a fost gresit interpretata. Nu am vrut sa ne imbracam in body-builders, am vrut sa fim circari se pare ca nu ne-a prea iesit, hahaha. Oricum reactia vis-a-vis de costumatie a fost foarte buna.

  Spor!

 3. liviu iKim spune:

  tocmai am iesit din spital si am zambetul pana la urechi. RelativE e trupa care poate sa scoata romania din cacatu muzical in care se afla. Si da. da da…cum zicea un mare intelept : „Repet” RelativE da tonul muzicii romanesti.Ne vedem la repetitii. Punct

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: